Київ. 2 листопада. УНІАН. Модель Вікторія Щелко цього року вперше представить Україну на конкурсі Miss world plus size.

Про це на прес-конференції в УНІАН оголосила сама модель.

"Вперше Україна їде на "Міс світу плюс сайз"… Їдемо ми до Сінгапуру", - сказала Щелко і додала, що разом з командою вилітатиме 5 листопада.

Відео дня

Конкурсна програма, зазначила Щелко, триватиме 5 днів. В рамках програми учасницям необхідно буде, зокрема, англійською мовою розповісти про себе та представити свій талант.

За словами моделі, вона виконає пісню "Материнська любов" Миколи Мозгового.

Також на учасниць, зокрема, чекає фотосесія в купальниках та дефіле у народних костюмах.

"Ми взяли ніжний костюм. Ми веземо з собою справжні українські чоботи, справжній український пишний вінок, плахту", - зазначила модель.

У конкурсі, окрім українки, братимуть участь представниці 23 країн.

Щелко підкреслила, що хоче привезти до України перемогу, й аби наступного року світовий конкурс проходив вже саме у нашій країні.

Водночас, за словами моделі, свого часу вона зрозуміла, що в Україні немає жодної установи чи організації, яка б давала дівчатам "plus size" можливість поїхати на світовий конкурс.

"Три з половиною місяці я проходила комісії самостійно для того, щоб представити Україну в Сінгапурі. І наступні дівчата будуть вже їхати з моєю допомогою, тому що нам вдалося завоювати міжнародну ліцензію", - сказала Щелко.

Таким чином, пояснила вона, оскільки їй вдалося створити організацію Miss Ukraine plus size, то відтепер щороку на Miss world plus size зможе їздити дівчина з України.

Під час прес-конференції Щелко також представила свою команду, яка займатиметься її мейкапом та вбраннями.

"Зі мною поїдуть саме українські бренди… У нас створені образи на кожен день", - зазначила вона.

Крім того, модель повідомила, що після конкурсу планується розпочати роботу з участі команди "Модель XXL" в одному з популярних українських гумористичних шоу.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/76012