Київ. 1 листопада. УНІАН. Сьогодні в УНІАН презентували новий номер глянцю «#НАШИЛЮДИ», який присвячений висвітленню питання нової еліти України.

Як підкреслив під час прес-конференції член наглядової ради Торгівельної промислової палати України Михайло Соколов, презентований номер глянцю містить на своїх сторінках цікаві та змістовні інтерв’ю.

«Номер вийшов чудовий і інтерв’ю, які у ньому – чудові… Ми всіляко підтримуємо такі аналітичні видання, глянцеві видання, які містять не просто красиві фотографії, а які залишають за собою думку. Я полюбив цей журнал, став його читачем та прихильником», - сказав він.

У свою чергу головний виконавець глянцю «#НАШИЛЮДИ» Ярослав Кулік сказав наступне: «Наш журнал безперервно розвивається і є частиною нашого невеликого медіа-пазлу, який містить ще декілька проектів. Наприклад, ми проводимо один раз на місяць бізнес-сніданок, лекцію або майстер-клас з представниками нової еліти України, також запускаємо сайт та телепередачу. Також хочу сказати, що багато у чому наша робота залежить він нашої команди і успіх нашої справи – робота багатьох людей».

Головний редактор глянцю «#НАШИЛЮДИ», голова Союзу Об’єднання Єврейських студентів України Анна Вишнякова розповіла, що наразі вже іде активна підготовка до нового номеру журналу.

«Ми вже приступили до роботи над наступним випуском. Він буде більше пов’язаний з культурою. Ми беремо культурний напрямок. Ми вже взяли декілька доволі таких цікавих інтерв’ю», - сказала вона.

У свою чергу керуючий партнер компанії LEMAN Артем Атепаліхін наголосив, що це єдиний журнал в Україні, де 98% матеріалу – цікаві інтерв’ю.

«Я і наша компанія долучається до творчості цього журналу і ми будемо сприяти тому, щоб якнайшвидше у правовому полі допомогти команді журналу знайти еліту. Давайте спробуємо на майданчику журналу пошукати чи є ця еліта і хто це», - сказав він.

Також керуючий партнер глянцю «#НАШИЛЮДИ» сказав, що на сторінках журналу всі зможуть знайти відповідь, хто така нова еліта України.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/75981