Київ. 26 жовтня. УНІАН. Фотослужба УНІАН візьме участь у міжнародному фотографічному форумі KYIVPHOTOWEEK 2017, що відбудеться у Києві з 24 по 26 листопада.

Фото УНІАН

Про це керівник прес-центру УНІАН, модератор Ірина Головатенко повідомила сьогодні під час прес-конференції в УНІАН, яке стало інформаційним партнером KYIVPHOTOWEEK 2017.

За її словами, на виставці будуть представлені репортажні роботи фотографів агентства.

«Репортажна фотографія на форумі буде представлена роботами фотографів УНІАН - одного з найавторитетніших фотосервісів та сайту фотоновин серед українських інформаційних агентств. Хочу зазначити, що фотосервіс УНІАН був створений у 1998-1999 роках та був якраз одним із перших фотосервісів у незалежній Україні. Роботи фотографів УНІАН обов’язково будуть представлені і на цій виставці, і я з честю їх представлю», - сказала Головатенко.

Крім того, за словами модератора, у рамках KYIVPHOTOWEEK 2017 вперше відбудеться конкурс аматорських селфі-фото «Цікаво про себе», організований громадською організацією «Щасливе місто».

За словами Ірини Головатенко, конкурсні роботи можна присилати на адресу: happy.misto.2017@gmail.com

«На першому етапі фотографії будуть відібрані професійним журі, роботи фіналістів будуть виставлені у друкованому вигляді на головній виставці KYIVPHOTOWEEK, переможець буде обраний відвідувачами фотовиставки шляхом глядацького голосування», - повідомила вона.

Як повідомляв УНІАН, міжнародний фотографічний форум KYIVPHOTOWEEK 2017 відбудеться у готельно-офісному комплексі «Торонто-Київ», в рамках форуму працюватиме найбільша виставка фотографій в Україні. Також плануються лекції, присвячені проблемним питанням авторського права.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/75849