Київ. 4 жовтня. УНІАН. У рамках платформи «Дні креативності в Україні» з 11 по 18 жовтня представництво фестивалю Cannes Lions («Каннські леви») проведе покази найкращих робіт міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions у мережі кінотеатрів Multiplex.

Про це в ході прес-конференції в УНІАН повідомила амбасадор Міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні Ірина Кузнєцова.

«У жовтні відбудеться показ кращої реклами, робіт переможців (фестивалю - УНІАН) «Каннські леви» в мережі кінотеатрів Multiplex», - сказала вона.

Присутня на прес-конференції директор з маркетингу мережі кінотеатрів Multiplex Анастасія Давидова повідомила, що покази відбудуться у більшості міст України.

«Ми другий рік співпрацюємо з представництвом «Каннських левів», у жовтні буде проходити «Тиждень шедеврів «Каннських левів». Запрошуємо всіх у Львові, Дніпропетровську, Харкові, Києві, Житомирі, Чернігові та в інших містах», - сказала вона.

За словами Кузнєцової, в рамках Днів креативності в Україні відбудеться безліч інших заходів, таких як форум креативних індустрій, різноманітні виставки, майстер-класи та воркшопи.

«Це перша в Україні креативна платформа. Захід досить тривалий, відбуватиметься протягом вересня, жовтня, листопада 2017 року. Завершиться великим форумом креативних індустрій 18-19 листопада. Упродовж цього періоду буде відбуватися багато цікавих заходів», - сказала вона.

Кузнєцова зазначила, що мета форуму - виявити таланти у різних галузях і дати можливість їм розвиватися.

«На нашому форумі відбуватимуться майстер-класи, воркшопи, де люди зможуть спробувати себе в креативі і зробити щось своїми руками», - додала вона.

Присутня на прес-конференції маркетинг-директор групи 1+1 Media Олена Мартинова зазначила, що розвиток креативних ідей важливий для всіх сфер діяльності.

«На цій платформі об'єднуються представники різних індустрій. Можливість вийти і поспілкуватися з представниками іншого бізнесу, інших областей. Надихнутися їх досвідом, їх ідеями і з новими силами далі рухатися у своїй справі», - сказала вона.

Маркетинг-директор групи 1+1 Media підкреслила, що креатив - це інструмент, за допомогою якого людина будь-якої професії в будь-якій індустрії може знайти нові цікаві рішення.

Присутня на прес-конференції генеральний директор Групи комунікаційних компаній Twiga Ukraine Світлана Степаненко повідомила, що в рамках платформи пройде форум в області healthcare (охорони здоров'я).

«Health Care - креативний форум для лідерів маркетингу в області healthcare. Уже чотири роки поспіль ми організовуємо цей захід. Цього року в листопаді наступний форум. Місія форуму - привносити нові міжнародні тренди. Це креативні інструменти, підходи і розвиток соціальної складової в комунікаційних проектах healthcare», - сказала Степаненко.

На завершення прес-конференції амбасадор Міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні Ірина Кузнєцова додала, що в рамках Форуму креативних індустрій також буде проходити конкурс молодих креаторів.

«Переможці представлятимуть Україну на креативному конкурсі Evrobest у Лондоні в листопаді цього року. А команди-переможці представлятимуть Україну в Каннах у червні 2018 року», - сказала вона.

Довідка УНІАН. «Дні креативності в Україні» - це серія заходів, які проходять в Києві та інших містах України з 15 вересня по 19 листопада. Кіно-, шоу-бізнес, політика, громадянське суспільство, технології, стартапи, бізнес, громадські діячі та знаменитості - тут будуть порушені всі теми, де інновації та неординарність - ключ до виживання.

Мета заходів, які пройдуть цього року в рамках «Днів креативності» в Києві та інших містах України - об'єднати технології та творчість, продемонструвати невичерпні можливості креативних індустрій, надихнути професіоналів, мотивувати молоде покоління до прагнення творити, і головне - надати прискорення позитивним змінам у нашому суспільстві.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/75424