Київ. 2 жовтня. УНІАН. У Києві 6 жовтня в Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться благодійний гала-концерт «Мелодія перемоги» на підтримку бійців АТО.

Про це на прес-конференції в агентстві УНІАН повідомив організатор благодійного гала-концерту, голова правління громадського союзу «Братерство учасників бойових дій» Геннадій Королюк.

«Благодійний гала-концерт «Мелодія перемоги» - це заключна подія в рамках міжнародного фестивалю української патріотичної пісні. Організатор - громадський союз «Братерство учасників бойових дій України», який об'єднує в своїх рядах інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників АТО, членів сімей загиблих, колишніх військовополонених і заручників», - зазначив він.

«Мелодія перемоги» - це фінальний концерт, який відбудеться 6 жовтня в 19.00 в палаці «Україна». Це буде збірний тематичний концерт зірок української, зарубіжної естради», - додав Королюк.

За словами організаторів, зібрані від продажу квитків кошти будуть використані для придбання необхідного на передовій обладнання, лікарських засобів, реабілітаційного облаштування тощо.

Режисер благодійного гала-концерту «Мелодія перемоги» Валерія Демченко зауважила, що «ідея створити такий концерт не виникла сама собою, оскільки такий концерт потрібен зараз країні».

«За ті роки, що в нас триває війна, ми трошки забули, що вона триває. Те, що ми зараз можемо спокійно давати прес-конференції, працювати і створювати мистецтво, і створювати щось потрібне для духовного світу людей, то це дякуючи лише нашим хлопцям, які зараз на Сході відстоюють наше право на життя», - додала вона.

За її словами, метою благодійного фестивалю є поширення ідей патріотизму заради розвитку української нації, її культурного надбання, прагнень до свободи, підтримка воїнів, які зі зброєю в руках захищають Україну.

У гала-концерті наживо виступатимуть Злата Огневич, «Друга ріка», Анастасія Приходько, VRODA, Paul Manandise, Академічний ансамбль пісні і танцю Нацгвардії України та багато інших талановитих виконавців.