У Києві стартує проект Friends Weekends: дружній відпочинок та популярна музика під відкритим небом кожного дня з літа по осінь.

Про це УНІАН повідомили організатори проекту. "Це перший та унікальний для України проект такого формату. З кожним роком Україна все ближче до Європи і тому, крім відомих з дитинства традицій відпочинку,  в Україну приходять нові традиції дозвілля і зараз «у тренді» відпочинок на відкритому повітрі у колі рідних та друзів. Friends Weekends – це перший та унікальний для України проект, особливістю якого є не тільки провести час на природі, а й можливість на одній локації знайти заняття, що буде цікавим для будь-якої компанії, починаючи із гастрономічних вподобань до відвідування концерту популярного співака,"- зазначили організатори. 

Відео дня

Дружня локація Friends Weekends відкриває свої двері у липні на спеціальному майданчику під відкритим небом на території Експоцентру України в Києві і працюватиме без вихідних з літа по осінь: з 7 липня по 1 жовтня 2017 року. Головною особливістю дружньої локації Friends Weekends є створення затишної, комфортної та цікавої атмосфери для гостей з понеділка  до неділі.

Протягом тижня (в будні дні) будуть проводитися майстер-класи, лекції з різних сфер діяльності, буде організований робочий простір з WI-FI –зоною, а крім того, для релаксу та спокійного спілкування працюватиме lounge – зона із спокійною музикою та зручними меблями. В ці дні найбільш рекомендований дружній простір Friends Weekends  для роботи подалі від офісів та для сімейного відпочинку з дітьми. Починаючи з вечора п’ятниці, з початком вихідних, на гостей Friends Weekends чекатиме кульмінація тижня  - кожного разу нова розважальна програма з музикою та кінотеатром під відкритим небом. 

Програма тижневих заходів Friends Weekends з літа до осені буде абсолютно різних форматів: від музичних до гастрономічних.

Дружній простір Friends Weekends  включатиме в себе: просторний фудкорт з фуршетними та звичайними столами; дитячі майданчики; зону для майстер-класів; цікаві фотозони; зона відпочинку з м’якими пуфами, яка ввечері перетворюється в кінотеатр просто неба;  VIP- місця; біотуалети тощо. Тут абсолютно кожний знайде собі затишне місце та заняття до душі.

Орієнтовний графік роботи Friends Weekends на тижні (слідкуйте за анонсами):

Понеділок-п’ятниця

12:00 – 23:00     Робота розважальних, інтерактивних локацій, пунктів харчування. Концерті виступи.

Забезпечення фонового музичного супроводу вдень (стиль лаундж). Покази кінофільмів ввечері

Субота -неділя

12:00 – 05:00     Концертні програми за участю естрадних виконавців, топ-артистів танцювального напряму, учасників різноманітних талант-шоу, тощо. Караоке в колі друзів, Ігри (мафія, крокодил, твістер тощо).  Творчі вечори, тематичні вечірки. Нічні кінопокази.

Офіційне відкриття проекту Friends Weekends відбудеться 7 липня.  На честь офіційного відкриття локації дружнього відпочинку, а також саме в канун свята Івана Купала спеціальним гостем першого Friends Weekends стане Катя Chilly!

Катя Chilly - один з найяскравіших феноменів української, а можливо і світової музики. Співачка, що руйнує стереотипи так званого «формату», її неможливо сплутати з кимось іншим. Вона-одна з перших співачок, яка стала популярна і впізнавана, завдяки об'єднанню автентичного українського мелосу та музику в стилі hi-tech. В ній, такій маленькій, тендітній, вміщається стільки голосу, стільки різних голосів! І ця синергія перетворюється в дивовижну і тендітну квітку незвичайною музики. Безумовно, тільки під музику її голосу та пісень можна відчути глибину традицій та таємничість обрядів свята Івана Купала. Найколоритніше та найцікавіше свято, свято молоді, свято Івана Купала стане особливими враженнями про відпочинок у колі  близьких та друзів, бо кожен з гостей першого Friends Weekends в Києві зможе поласувати смачними стравами, засмакувати особливі напої, відпочити на природі, навчитися плести оригінальні дівочі вінки на Купала з особливим значенням, а головне-послухати якісну українську музику.

Головною родзинкою Friends Weekends на Івана Купала стане майстер-клас від фахівців по плетінню особливих оригінальних дівочих вінків. Кожен гість свята зможе сплести свій особливий вінок із спеціальних рослин, кожна яка має свій таємничий зміст, щоб потім, загадавши своє бажання, пустити цей вінок на воду-як говорить основна з традицій свята Івана Купала.

Офіційне відкриття Friends Weekends (м. Київ, на території Експоцентру України (ВДНХ), пр-т Ак. Глушкова, 1, конкурне поле)

7 липня 2017 року- Напередодні свята Івана Купала

19.30 – офіційне відкриття

19.40 – прес-тур для ЗМІ по території дружної локації (з можливостю плетіння оригінальних дівочих вінків)

20.00 – відкриття дружньої локації для гостей

20.00 – початок концерту Катя Chilly

21.00 (орієнтовно)  – лазерне шоу (таємничі символи свята Івана Купала в проекції на дерева)

22.00 (орієнтовно) –  завершення  концерту Катя Chilly

(одразу по завершенню концерту) – демонстрація популярного фільму в кінотеатрі просто неба

Акредитація ЗМІ обов’язкова.

Додаткова інформація та акредитація за тел. (067) 446 37 66

Офіційна сторінка у ФБ: https://www.facebook.com/FriendsWeekends/