Київ. 26 травня. УНІАН. У Києві 27 травня проведуть Національний день молитви за Україну.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко.

За його словами, національна молитва за Україну розпочнеться у Палаці спорту о 17:00. Очікується, що в ній візьмуть участь біля 8 тис. вірян різних християнських конфесій.

"Молитва розпочнеться завтра о 17:00 у Палаці спорту. Ми запросили всі конфесії: Український патріархат, Греко-католицьку церкву, римо-католиків - всіх, хто називає себе християнами і в кого серце відкрите", - сказав Паночко.

Також він додав, що метою Національного дня молитви за Україну є "молитовне єднання усіх церков та всього народу заради спасіння і відродження країни".

Паночко зауважив, що вже підтвердили свою участь у заході 20 релігійних організацій: Церква християн віри євангельської України; Всеукраїнський союз євангельських християн-баптистів; Українська уніонна конференція церкви адвентистів сьомого дня; Українське біблійне товариство; Союз вільних церков християн євангельської віри України; Братство незалежних церков та місій євангельських християн-баптистів; Асоціація місіонерських церков євангельських християн України; Центр незалежних харизматичних християнських церков України (Повного Євангелія); Собор незалежних євангельських церков України; Об’єднання церков християн віри євангельської «Спасіння»; Київська єврейська месіанська громада; Об’єднання церков християн віри євангельської «Українська місіонерська церква»; Союз «Церква Божа України»; Центр євангельських християнських церков України «Перемога»; Союз євангельських церков «Асоціація «Блага звістка» в Україні»; Українська християнська церква «Нове покоління»; Об’єднана християнська євангельська церква Живого Бога України; Духовне управління християнських церков «Царство Боже» в Україні; Співдружність церков та місій «Всеукраїнська християнська асамблея»; Міжнародне служіння «Рух шукачів Бога».