Захід пройде у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ, проспект Перемоги, 40Б. Парк ім. Пушкіна).

22 квітня відбудеться офіційне відкриття XVIII ножового шоу 'Сталева грань'

Перший день роботи XVIII ножового шоу "Сталева грань" буде присвячений Дню Землі, який відзначається 22 квітня. Орієнтовно о 10.00 на відкритому майданчику перед ВЦ АККО Інтернешнл майстри з «Кузні Петра", Центру традиційного ковальських ремесла, Кременчуцької спілки ковалів Полтавщини, а також ковалі з інших куточків України почнуть свої майстер-класи.

Особливою подією в програмі майстер-класів ковалів буде виготовлення спеціальних інструментів для учасників експедицій-полярників, які працюють на ст. ім. Вернадського. Представники НАНЦ України братимуть участь у відкритті «Сталевий Грані» і особисто з рук ковалів отримають потрібні полярникам інструменти.

Відео дня

Також протягом двох днів будуть проходити навчальні майстер-класи та змагання. До участі запрошуються бажаючі випробувати себе в майстерності кування і добування вогню.

Орієнтовно о 11.00 в рамках ножового шоу почне свою роботу шоу-програма в залі виставкового центру. Представники українського козацтва, реконструкторских об'єднань, шкіл історичного фехтування, спортивних федерацій та клубів, виступлять з показовими номерами і проведуть інтерактиви з дорослими і дітьми.

Крім того, на «Сталевій грані» будуть проведені навчальні семінари та майстер-класи з багатьох актуальних тем як для дорослих, так і для дітей: будуть порушені питання самозахисту, першої долікарської допомоги, проведено заняття з військової підготовки. Всі майстер-класи та семінари в рамках шоу проводяться інструкторами безкоштовно.

Традиційно для Ножового шоу місто майстрів відкриє свої двері для всіх бажаючий і глядачі зможуть спробувати себе в якості гончара, коваля, заточника і ін. Відвідувачів чекає маса різноманітних виступів та конкурсів з призами.

Повна програма XVIII ножового шоу «Сталева грань»:

http://steeledge.com.ua/ru/program/

Адреса: ВЦ АККО Інтернешнл (Київ, проспект Перемоги, 40Б. Парк ім. Пушкіна).

Графік роботи XVIII ножового шоу «Сталева грань»:

22 квітня: 10.00 - 19.00 (на відкритому майданчику) (11.00 - 19.00 в залі);

23 квітня: 10.00 - 18.00.

Акредитація ЗМІ обов'язкова. Телефон: (066) 172 17 85