Театр Тіней TEULIS після тріумфальної програми «Володарі Тіней» приготував своїм шанувальникам в 2017 році новий подарунок. Прем’єра вистави «Одвічна історія» відбудеться у неділю, 5 березня, у Києві.

Поєднання жанру Театру тіней та 3-D технологій, створення авторської музики композиторами найвищого рівня роблять програму цікавою і унікальною і все це однаково сильно заворожує як дорослих, так і дітей.

«В основі оригінального сценарію лежить відома казка, але чи казка це. Всі ми люди, у всіх свої погляди на любов і відносини, і те, що одним дається легко і просто, в інших може зайняти ціле життя,» - повідомляють організатори,- « вічна боротьба романтики і прагматизму, любові і розрахунку, пристрасті і гармонії, фонтан емоцій! Про все це - спектакль «Одвічна Історія». Філософські акценти і комічні ситуації не залишать байдужими найвибагливішого глядача. Чому ж раптом це стало важливим і цікавим нам сьогодні? Тому що це про нас сьогоднішніх. Знайомі типажі наших сучасників вирішують ті ж проблеми, з якими глядачі, що сидять в залі, стикаються щодня, їх жарти теж пов'язані з сьогоднішнім днем. Тому кожен жест артистів знаходить моментальний відгук в залі».

Відео дня

Театр Тіней TEULIS доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Володіючи технікою за межами людських можливостей, танцівники Театру тіней творять на сцені чудеса, їх легкий, іронічний стиль балансує на межі танцю і акробатики, а приголомшливі візуальні ефекти кожного разу шокують публіку.

Прем'єра Спектаклю Театру Тіней «Teulis» відбудеться в Києвській Консерваторії 5 березня. Початок сеансів о 13.00, 16.00 та 19.00.

Додатковаінформація:

http://parter.ua/ua/event/kontserty/hastroli_teatriv/teatr_tinei_teulis_vechnaia_ystoryia.html

Відео-анонс прем’єри:

https://www.youtube.com/watch?v=S5ZJYddP4HI

Інформація для представників ЗМІ:

Попередня реєстрація обов’язкова. Тел. (067)658 76 44, (050)380 09 44, e-mail: shadowshowteulis@gmail.com (реєстрація закінчується 4 березня 2017 року о 16.00