Київ. 7 лютого. УНІАН. Найбільший в Україні фітнес-оператор Sport Life стане новим оператором фітнес-центру «Фітнес Блокбастер» у розважальному центрі «Блокбастер», розташованому за адресою проспект Московський, 34В в Оболонському районі Києва. Про це повідомили керуючий розважального центру «Блокбастер» Олексій Романець та директор з маркетингу групи компаній Sport Life Олександра Писанко в УНІАН під час підписання меморандуму про стратегічне співробітництво.

«Sport Life має колосальний досвід оперування фітнес-клубами, тому ми ухвалили рішення взяти фітнес-центр «Фітнес Блокбастер» у свою мережу. Майбутній клуб Sport Life стає клубом формату Lux&SPA», - сказала Писанко.

При цьому вона зазначила, що з 1 лютого «Фітнес Блокбастер» перебуває на модернізації та глобальній реконструкції. «Будуть суттєво розширені тренажерний зал, студії для групових програм», - розповіла Писанко.

Відео дня

За словами керуючого розважального центру «Блокбастер» Олексія Романця, власники клієнтських абонементів фітнес-центру «Фітнес Блокбастер» зможуть відвідувати інші клуби мережі Sport Life.

«Керівництво розважального центру «Блокбастер» прийняло рішення про співпрацю з мережею фітнес-клубів Sport Life. Відтепер вона стане нашим оператором. Всі власники клієнтських абонементів фітнес-центру «Фітнес Блокбастер» зможуть відвідувати інші клуби мережі Sport Life по всій Україні, 24 з яких — у столиці та 26 — у регіонах. Для власників гостьових карток вже запропоновано спеціальні умови на переоформлення тренувань та інших послуг на території Sport Life», - сказав Романець.