11 листопада видавництво «Основи»,  в рамках фестивалю «Ніч у Львові» презентує сучасний та іронічний путівник містом Awesome Lviv  -  у  серії Awesome Ukraine з’явиться  путівник про Львів.

11 листопада у Львові презентують сучасний та іронічний путівник містом

Презентація у Львові  розпочнється об 11.00 прес-сніданком для ЗМІв ресторації Бачевських (м. Львів, вул. Шевська , 8) та завершиться  о 19.00  яскравою святковою  вечіркою в "Світ Кави"  на Площі Ринок.

Як зазначають у видавці видання, Львів – місто, яке вас зачарує. Тут постійно п'ють каву, шпацерують вузькими вулочками, обідають та вечеряють у химерних ресторанах. Архітектура міста, яка подекуди вже втратила свою велич, але не свій шарм, сильні мистецькі та літературні традиції – це те, що відрізняє Львів від будь-якого іншого українського містечка.

Відео дня

У його лабіринтах можна мандрувати безкінечно: вулицями старого міста, збудованого ще за часів Австро-Угорської імперії, поміж старовинних костелів та синагог і загубитися серед кварталів радянського модернізму. Це місто, яке поєднує у собі велич стародавніх традицій і сильні художні та літературні течії.

Awesome Lviv – це третє видання в популярній серiї англомовних путiвникiв «Основ». Перше видання Awesome Ukraine представляє Україну свiтовi без пафосу, з іронією та зі здоровим патріотизмом. Унiкальний англомовний довідник став в нагодi усім, кому бракувало оригінальної інформації про Україну

«Основи» продали близько 20 000 примірників Awesome Ukraine і Awesome Kyiv. Автори серії, Анна Копилова і Дана Павличко впевнені, що Awesome Lviv розлетиться дуже швидко!

У книзі ви знайдете посилання на основні історичні події, відомих і талановитих жителів, мистецтво, культуру, спорт, літературу, традиції і навіть улюблену вуличну їжу львів’ян .

Акредитація для ЗМІ  та додаткова інформація за тел. 067 443 19 03, valeriabashinskaya@osnovypublishing.com

Замовити Awesome Lviv :  http://osnovypublishing.com/book/awesome-lviv/