5-го листопада у Всесвітній День Чоловіків відбудеться офіційне відкриття XVII ножового шоу "Сталева грань". Саме цьому святу і буде присвячений перший день роботи ножового шоу. Захід пройде в столичному виставковому центрі АККО Інтернешнл.

На відкритому майданчику перед виставковим центром представники Гільдії майстрів "КОЛО", Центру традиційного ковальських ремесла і коваль Святослав Фецінець почнуть свої майстер-класи. До участі запрошуються чоловіки, охочі випробувати себе в майстерності кування і добування вогню. Два майстер-класу пройдуть паралельно.

На першому майстри покажуть майстер-клас з кування, на другому - по виготовленню кресала. І відразу ж проведуть невеликий конкурс, перевіривши, як чоловіки засвоїли урок. Переможці отримають призи від ковалів України.

Відео дня

Потім почне свою роботу шоу-програма в залі виставкового центру.

Відвідувачів також чекає маса різноманітних виступів та конкурсів з призами.

Клуб історичної реконструкції «РОСИЧІ», Гільдія дуельного Фехтування, Школа історичного фехтування "Айна Бера" виступатимуть з показовими номерами і проведуть інтерактиви з дорослими і дітьми.

Традиційно буде працювати місто майстрів і глядачі зможуть спробувати себе в якості гончара, коваля, заточника та ін.

У програмі ножового шоу заплановано велику кількість тренінгів та майстер-класів як з бойових мистецтв, так і по медицині.

Акредитація ЗМІ обов'язкова. Телефон: (066) 172 17 85

Графік роботи XVII ножового шоу «Сталева грань»:

05.11.16: 10.00 - 19.00,

06.11.16: 10.00 - 18.00.

Адреса: ВЦ АККО Інтернешнл (Київ, проспект Перемоги, 40Б. Парк ім. Пушкіна)

Повна програма XVII ножового шоу «Сталева грань»:

http://steeledge.com.ua/proekt.html

https://www.facebook.com/events/571351409704196/