Київ. 20 вересня. УНІАН. Директор Дитячої юнацької спортивної школи №17 Києва Анатолій Митюк заявляє про погрози на його адресу у зв‘язку з відмовою продовжити договір оренди приміщення закладу.

Про це він сказав на прес-конференції в УНІАН.

Директор школи пов‘язує погрози з депутатом Київради від фракції ВО «Батьківщина», у якого останнім часом функціонувала громадська приймальня на орендованій площі школи. Митюк повідомив, що приміщення школи площею 114 кв. м було здано в оренду близько шести років тому, термін оренди завершився цього року. Причому, стверджує він, орендарі порушували умови договору оренди. «…30 червня 2016 року з боку ДЮСШ №17 не був продовжений договір оренди на приміщення площею 114 кв. м, на якій була розташована громадська приймальня депутата міської ради Вагана Товмасяна, а фактично кафе – прибутковий заклад громадського харчування. Після чого на мою адресу та на адресу тренерів і співробітників школи почали надходити погрози», - сказав він і додав, що минулого тижня спалили його автомобіль.

За словами Митюка, факти погроз зафіксовані у зверненнях до Національної поліції. Крім того, додав він, школа спільно з райадміністрацією подали в суд з метою виселення орендаря, справа зараз розглядається.

На прес-конференції директор школи також оприлюднив звернення до лідера ВО «Батьківщини» Юлії Тимошенко і закликав її виключити цього депутата із лав партії. «На наше глибоке переконання, такі дії не сумісні із статусом депутата, тому вимагаємо публічного звільнення з лав політичної сили та рядів народних обранців», - йдеться у зверненні до Тимошенко.