Київ. 30 червня. УНІАН. Народний депутат від “Блоку Петра Порошенка”, член Комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя Вадим Денисенко вважає, що військово-технічна співпраця деяких країн Євросоюзу з Росією може стати козирем для України під час переговорного процесу.

Про це він сказав під час круглого столу в УНІАН на тему: "Навіщо європейці озброюють росіян в обхід власних санкцій", організаторами якого виступили тижневик "Деловая столица"  та  журнал "Власть денег".

«Перш за все, ми маємо на дипломатичному рівні використовувати це (військово-технічну співпрацю ряду країн ЄС з РФ – УНІАН) з точки зору сили у переговорному процесі. Тобто, в нас у руках з’явився якщо не туз козирний, то достатньо високого рівня козирні карти, з якими ми можемо виходити в переговорний процес», - заявив Денисенко.

Відео дня

«Нас весь час звинувачують у тому, що ми достатньо слабкі в переговорному процесі. Чи зможемо ми заборонити Італії продавати Iveco LMV "Рись" (у Росію - УНІАН), я не впевнений. Чи можемо ми використати це під час переговорного процесу, я впевнений, що так», - сказав депутат.