Київ. 17 червня. УНІАН. Міжнародна онлайн-платформа тварин animal-id.info спільно з партнерами організує акції підрахунків безпритульних собак у великих містах України.

Про це під час прес-конференції в УНІАН на тему: «Обговорення результатів підрахунку бездомних собак в місті Києві» повідомили засновники Міжнародної онлайн-платформи тварин animal-id.info, а також представники партнерів київського підрахунку: Благодійний Фонд "Happy Paw" Страхова компанія "Країна", 1991 Open Data Incubator, KievSmartCity.

«Ми представляємо Україну в Європейській асоціації баз даних. Ми є повноправним членом цієї організації, єдиним представником від України», - зазначив співзасновник міжнародної платформи Василь Дуб.

Відео дня

Київська акція триватиме три дні з 15 по 17 червня. KievSmartCity, у свою чергу, пропонує провести серію громадських обговорень, які будуть присвячені деталям того, як це буде проведено в Києві, скільки це буде коштувати і т.д.

Як зазначили організатори, підрахунки відбуваються згідно зі спеціальною світовою методикою WAP, під час проведення акцій застосовуються передові IT технології, розроблені командою організаторів, які забезпечують достовірність отриманих результатів.

Детальніше про акцію можна дізнатися на сайті онлайн-платформи.