Київ. 17 червня. УНІАН. В Києві 18 червня пройде Національний День Молитви за Україну. В рамках цього заходу у Палаці спорту віруючі помоляться за мир в Україні.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили очільники християнських євангельських церков України.

"Євангельські церкви запрошують всіх християн до молитви за Україну. Це буде день посту і молитви. Молитва проходитиме з 11-ї до 13-ї години. Очікуємо до 8 000 людей" , - зазначив голова Всеукраїнського союзу євангельських християн-баптистів Валерій Антонюк.  Також він висловив сподівання, що багато віруючих приєднаються до молитви за допомогою прямої  трансляції.

Зібрати об’єднану молитву різних конфесій запропоновав відомий міжнародний Євангеліст із Великобританії Девід Хасавей, який в свою чергу акцентував "Бог дав мені ідею про Національний день молитви. Україна - єдина країна у Європі, в якій до молитви доєднаються всі християни, адже в Україні християни об'єднані. Я знаю проблеми вашої країни. І ми у Британії занепокоєні також через них. Бог порятує вашу країну, країну, де вірять у Бога. Тому давайте об'єднаємося для Національного дня молитви".

Ідея Національного Дня Молитви полягає у об’єднанні усіх українців віруючих та невіруючих, заради спільної мети – здобути мир та спокій в Україні. Якщо весь народ звернеться у молитві до Бога – Він відповість, як Він обіцяв у своєму Слові – Біблії.

Оргкомітет Національного Дня Молитви за Україну склав офіційний документ- Декларацію, у якій закріплює наміри усіх християн України об’єднатися заради миру в Україні.

Захід  розпочнеться 18 червня об 11.00 у Київському  палаці Спорту  (www.prayforukraine.com.ua).