Київ. 16 травня. УНІАН. У Києві презентували всеукраїнський тур “Революція світогляду”, завданням якого є ініціювання масштабних змін у свідомості українців, початок та здійснення модернізації суспільних цінностей.

Тур презентували сьогодні під час прес-конференції в УНІАН голова благодійного фонду “Омріяна країна” Олексій Толкачов та засновник міжнародного руху позитивних дій «Right on Happiness».

За словами громадських діячів, головна ідея туру полягає в тому, що зміни мають починатися у свідомості та серці людей. Лише тоді, з підвищенням рівня культури, в суспільстві може змінитися і якість суспільних стосунків, якість вітчизняної політики, вважають вони.

Відео дня

“Головна проблема України - не в політиці, не в законах, не в економічній кризі”, - сказав Толкачов.

На його думку, Україну від Європейського Союзу відрізняє сама якість суспільних стосунків.

“Нам не вистачає гармонійних стосунків у суспільстві... морально-етичної еліти, як б стала провідником суспільства в майбутньому”, - сказав він.

Маршрут туру охоплює понад 40 міст по всій країні, десятки тисяч людей матимуть можливість долучитися до комунікації в рамках цього гуманітарно-соціального проекту, зазначили його ініціатори.

Організатори “Революції світогляду” прагнуть провести розмову з людьми про майбутнє, спонукати людей мріяти і працювати заради втілення мрій. Також, за їх словами, важливий акцент буде зроблено на необхідності співпраці між людьми.

Тур розпочнеться 17-18 травня у Дніпропетровську, 19 травня продовжиться у Кривому Розі, 24 травня – в Одесі, 25 травня - у Миколаєві, 26 травня - в Херсоні та інших містах України.

Фото з прес-конференції : http://photo.unian.net/ukr/themes/65281