Захід пройде у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ, проспект Перемоги, 40Б. Парк ім.Пушкіна).

Офіційне відкриття XVI ножового шоу буде присвячено Дню Землі:

10-30 -ковалі України (великим колективом) викують ножі для учасників експедицій, які працюють на станції ім. Вернадського в Антарктиді. Представники Національного антарктичного наукового центру будуть присутні при куванні і відразу ж заберуть готовий інструмент для передачі нашим полярникам, які вивчають нашу планету і її аномалії в складних умовах.

Відео дня

Дню Землі будуть присвячені також лекції та практичні майстер-класи відомого не тільки в Україні, але і в багатьох країнах світу, майстри Богдана Попова. У програмі шоу запланована «Мандрівна школа ковальства та екології», в якій можна отримати знання про те, як кувати в гармонії з Природою, як забезпечити себе паливом і енергією і при цьому зберегти навколишнє середовище, а також майстер Богдан Попов проведе практикум «Справжній кований ніж » і продемонструє як можна викувати ніж без застосування сучасних електроінструментів.

На XVI ножове шоу «Сталева грань» традиційно працюватиме містечко майстрів і глядачі зможуть спробувати себе в якості гончара, коваля, заточника і ін.

У програмі ножового шоу заплановано велику кількість тренінгів та майстер-класів як з бойових мистецтв, так і по медицині.

У суботу буде проведено практичні семінари для Національної Поліції України.

Відвідувачів також чекає маса різноманітних виступів та конкурсів з призами.

Цього разу представники клубів історичних реконструкцій великими складами команд демонструватимуть свою майстерність.

Клуб історичної реконструкції «РОСИЧІ», Гільдія дуельний Фехтування, Школа історичного фехтування «Айна Бера - виступлять з показовими номерами і проводитимуть інтерактиви з дорослими і дітьми.

Повна програма XVI ножового шоу «Сталева грань»:

http://steeledge.com.ua/proekt.html

Акредитація ЗМІ обов'язкова. Телефон: (066) 172 17 85

Адреса: ВЦ АККО Інтернешнл (Київ, проспект Перемоги, 40Б. Парк ім.Пушкіна).

Графік роботи XVI ножового шоу «Сталева грань»:

23.04.16: 10.30 - 19.00,

24.04.16: 10.00 - 18.00.

Вартість квитка: 25 гривень. Діти до 14 років - безкоштовно.