12 березня у Києві відбудеться черговий тур наймасштабнішого шоу нашої країни – "Битва Оркестрів"!

На сцені Жовтневого палацу зійдуться в мистецькому двобої Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів (НАОНІ) та Харківський симфонічний оркестр "Віртуози Слобожанщини".

Проект "Битва Оркестрів" є унікальним, аналогів йому немає не лише в Україні, а й у всьому світі. На сцені одночасно знаходяться два колективи, що ніби кидають один одному виклик й намагаються перевершити своїх колег власною майстерністю та винахідливістю.

Відео дня

Проект стартував навесні 2015 року, на музичному ринзі зустрілися представники Одеси та Харкова. Тепер настала черга зітнутися у поєдинку оркестрам Києва та Харкова! Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України – провідний мистецький колектив України. Оркестром керує лауреат Національної премії ім.Т.Шевченка, народний артист України, професор Віктор Гуцал. Оркестр розітне тишу концертного залу голосами народних інструментів, а їх в оркестрі понад 40!

НАОНІ – особливий колектив, адже на сьогодні це єдиний в Україні професійний оркестр українських інструментів. Колектив розвиває та презентує світові музичну спадщину всіх регіонів нашої країни. Висока майстерність виконавців надає можливість знайомити слухачів з творами української класики і здобутками сучасних композиторів України.

"Віртуози Слобожанщини" з Харкова – це перший в Україні професійний симфонічний оркестр. Диригент оркестру - професійний музикант, актор та композитор Тарас Куценко. Основну мету оркестр вбачає в просуванні класичного мистецтва та симфонічної музики, крім того, ця талановита харківська команда не позбавлена креативу та духу експерементаторів. "Віртуози" також беруть участь у проектах популярних вітчизняних та зарубіжних виконавців різних жанрів.

Музична"битва" складається з трьох частин: авторські твори, українські народні та сучасні хіти та найвідоміші світові композиції. І все це в одному концерті! Ведучі шоу - веселий та неповторний зірковий дует "НеМачі". На глядачів чекає яскраве світлове шоу, неймовірна хореографія від перлин українського балету, обдаровані солісти з неперевершеним вокалом та зіркові гості! Шоу створюється прямо на очах глядачів, руйнуючи стереотипне сприйняття симфонічної музики!

"Битва Оркестрів" у Києві – це справжня подія, що не залишить байдужим жодного, навіть прискіпливого слухача! Два харизматичні диригенти, два приголомшливі професійні оркестри та два такі несхожі музичні світи – НАОНІ проти Віртуозів Слобожанщини! Хто з них переможе? Вирішувати Вам, шановні глядачі! Прийди, та підтримай своїх улюбленців!

Додаткова інформація: http://kvartal-concert.com/afisha/bitva-orkestrov-12-3-2016#