Київ. 2 березня. УНІАН. Найбільший в Україні фітнес-оператор Sport Life стане новим оператором фітнес-клубу в житловому комплексі «Времена года», розташованому на перетині вулиць Кудряшова і Механізаторів у Солом'янському районі Києва.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН Ігор Коваленко,  власник нерухомості по вул. Кудряшова 16, де  міститься фітнес-клуб.

«Ми сьогодні підписали контракт з компанією Sort Life, яка буде оператором в нашому фітнес-клубі «Времена года», - сказав він.

Відео дня

При цьому Коваленко зазначив, що Sport Life не перший фітнес-оператор, який вирішив вести свій бізнес у цьому приміщенні, але спроби двох попередніх операторів організувати успішний бізнес не увінчалися успіхом. Після гіркого досвіду з несумлінними орендарями,  власники нерухомості вирішили діяти самостійно і відкрили фітнес-клуб «Времена года».

«Але це виявилося складніше, ніж ми припускали,  тому що без операційного досвіду, надавати послуги високої якості неможливо... Саме тому ми прийняли рішення передати управління фітнес-клубом групі компаній Sport Life. Їхній досвід на ринку доводить,  що це мережа  котрій  можна довіряти», - акцентував Коваленко.

За словами директора з маркетингу мережі фітнес-клубів Sport Life Олександри Писанко, яка також була присутня на прес-конференції, всіх нинішніх клієнтів клубу «Времена года» буде переоформлено з повним збереженням усіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами. «Сервісний відділ розпочне роботу 7 березня, і всі клієнти зможуть одержати карти Sport Life», - сказала вона.

Прес-секретар групи компаній Sport Life Юлія Павленко під час прес-конференції повідомила, що 4 березня фітнес-клуб «Времена года» закриється на два тижні. За цей час у клубі буде проведено косметичний ремонт, оновлено тренажери, а також модернізовано систему очищення басейнів. «Також за цей час ми проведемо підбір персоналу з наших кадрових резервів, який буде готовий проводити більш як 350 видів фітнес-програм, у тому числі для дітей»,- додала Павленко.

Довідка УНІАН. Станом на 2 березня 2016 року в Україні працює 41 фітнес-клуб мережі Sport Life.