Весна в Грузії настає раніше, ніж у нас. Але компанія «Квартал-Концерт» здійснить справжнє диво: 8 березня, в Міжнародний Жіночий День, Грузія привезе до нас весну. На головній сцені країни відбудеться грандіозний концерт «З любов'ю з Грузії», в якому виступлять кращі артисти цієї прекрасної країни! Це буде дорогоцінний подарунок: можливість ще раз почути найліричніші й душевніші пісні у виконанні улюблених артистів, чий талант давно вийшов за межі Грузії і завоював весь світ!

8 березня в Києві грандіозний святковий концерт 'З ЛЮБОВ'Ю ІЗ ГРУЗІЇ'. 7 березня- прес-конференція 'зіркових' учасників концерту.

Найбільш імениті та яскраві зірки: Вахтанг Кікабідзе, Нані Брегвадзе, Ека Мамаладзе, Ліза Багратіоні, легендарний ансамбль пісні і танцю "РУСТАВІ" - вся плеяда видатних грузинських артистів, чиї імена вписані золотими літерами в історію світової культури, зберуться для вас на одній сцені!

Вахтанг Кікабідзе. Шанувальники таланту видатного артиста чекають на кожну зустріч з незмінним нетерпінням! Маестро має за честь виступати в свої 77 років для українського глядача і зізнається в любові до України. Кожен концерт артиста - це невичерпна енергія, щира емоційність та душевність!

Відео дня

Нані Брегвадзе. Народна, заслужена артистка Грузії, чиї пісні підкорили весь світ! Володарку чудового голосу і неповторної манери виконання, Нані Брегвадзе визнає та шанує весь світ! Виправдовуючи титул «королеви романсу», Нані Брегвадзе на сцені дійсно виглядає по-королівськи. З кожним роком і новим концертом все складніше вмістити всіх шанувальників таланту артистки в одному залі. Кожна її пісня - це Голос Серця, наповнений любов'ю і досконалістю.

Ека Мамаладзе, дочка Нані Брегвадзе, популярна співачка в Грузії. Коли дві епохи зустрічаються на сцені, грація, досвід і ніжність грають свою власну мелодію, несучи глядача в чарівну країну музики й почуттів.

Ліза Багратіоні - улюблениця грузинської публіки, спадкоємиця старовинного роду, племінниця Вахтанга Кікабідзе. Вона лише раз виступала в Україні, але вже встигла закохати в себе теплу і відкриту українську публіку. Ліза Багратіоні рідко дає концерти, тому шанувальники і цінителі її творчості з'їжджаються здалеку, щоб послухати чудовий голос. Слухачів чекає чарівний вокал, авторські хіти, нове звучання українських пісень.

Ансамбль «Руставі», історія якого почалася ще в 1968 році, досяг феноменального майстерності. 60 танцюристів, хор з 12 співаків і власний оркестр, який використовує виключно національні народні музичні інструменти. За майже півстоліття існування «Руставі» дав понад 4000 концертів у 70 країнах світу в кращих концертних залах планети, захоплюючи публіку від Європи до Азії. Репертуар ансамблю не менше унікальний: у ньому зібрана і збережена вся народна музична скарбниця Грузії.

Розкішні костюми, блискуче виконання та незрівнянна хореографія гідні найвимогливішого глядача! Стиль виконання «Руставі» синтезує потужний, автентичний звук, характерний для традиційних народних хорів. Він підкреслює самобутність, непідробну щирість і душевність істинного Голоси Грузії.

Додаткова інформація: http://kvartal-concert.com/afisha/s-lyubovyu-iz-gruzii-8-3-2016

Напередодні концетру, 7 березня о 15:00 відбудеться прес-конференція за участі Нані Брегвадзе, співачки Екі Мамаладзе, співачки Лізи Багратіоні.

Адреса:  арт-готель "Баккара" (Венеціанський острів, 1, м. Гідропарк, конференц-зал)

Акредитация та організація інтерв'ю з артистами за тел. (066)  040 08 33, (050) 800 59 03, (067)770 07 57 или uart.vision@gmail.com