Київ. 9 жовтня. УНІАН. Один з найбільших виробників віконних і інженерних систем - компанія Rehau презентувала результати першого соціального проекту компанії в Україні - конкурсу дитячого малюнка «Дитячі мрії».

Як повідомив на прес-конференції в УНІАН директор з маркетингу та збуту відділу внутрішніх інженерних мереж Rehau Максим Солоненко, компанія розраховувала на участь у конкурсі 100-200 дітей, але отримала в результаті близько 300 робіт.

«Ми отримали на конкурс близько 300 робіт. Проводили конкурс серед 3-х груп: від 4 до 6 років, від 7 до 10 років і від 11 до 15 років. Також були запрошені діти з дитячих будинків та дитячих художніх шкіл. За результатами конкурсу ми обрали 3-х переможців у кожній віковій групі», - сказав він.

При цьому Солоненко зазначив, що вибір переможців ґрунтувався не лише на якості роботи, а й на емоційній складовій картини і написаній до неї передісторії.

Він повідомив, що компанія планує на базі свого офісу відкрити виставку художніх робіт дітей.

«Ми відкриємо музей Rehau в Києві. Ми вивісимо ці роботи у себе з підписами дітей, й далі піклуватимемося про картини», - додав він.

Присутня на прес-конференції засновниця «Культурного проекту» Наталія Жеваго зазначила, що на базі дитячих малюнків можна було б зробити друковану продукцію.

«Дуже цікаво було б використовувати ці роботи у вигляді печатки на чомусь, наприклад, на календарях. Малюнки мали б прекрасне продовження», - сказала вона.

Нагородження дітей проходитиме 9 жовтня на території заповідника «Софія Київська».

Довідка УНІАН. Компанія Rehau працює в Україні з 1997 року. Займається виробництвом віконних і фасадних систем, зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, садового обладнання та меблевих комплектуючих.

Зараз в Україні працює 4 центри логістики: у Києві, Одесі, Львові та Дніпропетровську.

Фото новини з прес-конференції: http://photo.unian.net/ukr/themes/60454