13 жовтня о 19.00  в  Києві  в НПМ «УКРАЇНА» (вул. Велика Васильківська, 103)  відбудеться великий ювілейний концерт MANSOUND: 20 РОКІВ НА СЦЕНІ!.

ManSound – український вокальний бренд, справжній «вокальний оркестр».

ManSound – всесвітньо відомі живі класики!  Шість унікальних голосів, знайомих сотням тисяч шанувальників у всьому світі: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон В'ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

Відео дня

ВЕЛИКИЙ ювілейний концерт - це унікальна колекція вже «фірмових» і абсолютно нових композицій. До грандіозного шоу приєдналися «зоряні» колеги, які виконають свої хіти разом з групою ManSound в стилі а-капела. Ювілейний концерт порадує всіх любителів класики, джазу, народних пісень та популярної музики, адже шестеро вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр!  

ManSound – це висококласне «вокальне 3D»! Потік енергії, неперевершений рівень майстерності та яскравість.

Знаменитий «вокальний оркестр» ManSound відзначить 20-тиріччя грандіозним туром. 20 концертів, 2 місяці, кращі майданчики обласних центрів України, запрошені гості – все це на честь ювілею неперевершеної вокальної шістки!

Золотий фонд їхнього величезного репертуару – аранжування кращої музики в різних стилях і жанрах, від Баха до Стіві Вандера, від українських народних пісень і знаменитих «спірічуелс» до джазових стандартів. Усі жанри підкорюються цим «універсальним солдатам» вокалу! А Гімн України у знаменитій інтерпретації ManSound публіка завжди слухає стоячи.

Вокальний колектив виступив більш ніж на 70-ти фестивалях світу, кожен з десяти альбомів ManSound був номінований на всесвітній «а-капельний Оскар» - Contemporary A Cappella Recording Awards. Сольні програми ManSound були з успіхом представлені в Голландії, Італії, Франції, Австрії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Естонії, Литві, Білорусії, Казахстані, Росії та США.

Не пропусти! Їх шанує та слухає весь світ!

Купити квиток:https://arm.frontmanager.com.ua/PublicAPI/Tickets.aspx?__pid=nKfhxi38P2UMurxF28POeg&__uid=CevmrrJJRH2opEQNRzhAeA&event=405032982

Подія у ФБ : https://www.facebook.com/events/440827202768316/454759721375064/

Посилання на відео :

Промо: https://www.youtube.com/watch?v=rdf4AdwGCi4

з Тіной Кароль: https://www.youtube.com/watch?v=Rt8FTowvPk4

Українськи пісні: https://www.youtube.com/watch?v=O10QZrBe5z

Коментарі, ексклюзивні інтерв'ю, організація ефірів:  за тел. 067 7700757, 050 800 59 03 (Оксана Шевченко, медіа-координатор) Uart.vision@gmail.com

УВАГА, КОНКУРС!

У рамках всеукраїнського Ювілейного туру оголошено конкурс молодих виконавців «Заспівай з ManSound у своєму місті!».

Для участі молодим талантам потрібно лише надіслати фонограму будь-якої пісні у власному виконанні і своє фото на адресу mansound.konkurs@gmail.com, після чого буде обрано один виконавець, який отримає можливість заспівати на одній сцені зі знаменитими вокалістами!

Обов'язково вкажіть, з якого ви міста! Розклад концертів туру на сайті організатора туру, компанії КВАРТАЛ-КОНЦЕРТ. Останній термін прийому заявок з Харкова, Києва, Вінниці та Полтави - 6 жовтня, з інших міст - 7 листопада. Не пропустіть унікальний шанс!