Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського вирушить з новою програмою у ювілейний масштабний тур, який присвячений 110-літтю від дня народження геніального и талановитого балетмейстера Павла Вірського.

Це самий великий тур колективу по Україні, він пройде по 19 містам  і розпочнеться 1 жовтня у Черкасах, а завершиться  20 жовтня у Львові. У концерті буде представлено танці практично всіх регіонів України.

Відео дня

Ювілейна програма легендарного і відомого на весь світ колективу складається з найкращих танців Павла Вірського, які зберігаються та відтворюються танцівниками, а також з нових номерів, які глядач зможе побачити вперше .

Ансамбль імені Вірського - це 100 найсильніших артистів, пристрасних, наповнених життям, веселих, з неймовірною запальною енергетикою. Віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів різних країн змусили весь світ аплодувати ансамблю Вірського.

Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського на чолі з  генеральним директором і художнім керівником, Героєм України Мирославом Вантухом запрошують всіх на концерти ювілейного туру, обіцяючи своїм прихильникам незабутні враження, захоплюючі видовища, неймовірній заряд щирих емоцій та українську запальну енергетику танцю.

Крім того, містами України, в яких пройдуть концерти ювілейного туру колективу, будуть організовані флешмоби «Ми з України»: танцювальні колективи своїми номерами, які складатимуться з українських народних танців, будуть зустрічати у своєму місті Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені П. Вірського. Акція «Місто чекає…», в рамках якої по всій Україні пройдуть танцювальні флешмоби, присвячена 110-літтю від дня народження Павла Вірського і покликана на об'єднання людей заради популяризації українського  народного танцю.

Найактивнішим користувачам соціальних мереж, які підтримають акцію «Місто чекає..» і флешмоб «Ми з України» організатори ювілейного туру підготували подарунки- безкоштовні квитки на концерт ансамблю імені Вірського.

Сюрпризи підготовлені також і для тих, хто купуватиме квитки на концерт: при замовленні квитка, вперше всім бажаючим надається можливість побачити репетицію ансамблю та поспілкуватися з його учасниками  за півтори години до початку концерту.

Детальна інформація про Ювілейний тур Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського та замовлення квитків за посиланням:

http://kvartal-concert.com/afisha?field_city_tid=All&field_tours_tid=193&field_date_value%5Bvalue%5D%5Bdate%5D=

Контактний тел.: (066) 123-68-63

Довідка.

Павло Вірський народився 12 (25) лютого 1905 року в Одесі.

Ансамбль бере свій початок з червня 1937 року. У 1940 році відомі балетмейстери Павло Вірський та Микола Болотов зібрали великий колектив хореографів народного танцю і створили ансамбль пісні і танцю України. Він проіснував 11 років.

У 1951 році після Декади української літератури і мистецтва в Москві, колектив знову був реорганізований в Державний ансамбль танцю України.

З 1955 по 1977 року - ансамблем керував Павло Вірський.