Київ. 18 серпня. УНІАН. Депутат Київської міської ради, член Постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Олександр Найдьонов вважає, що для успішного вирішення проблем місцевого рівня в столиці, депутати Київради повинні налагодити спільну роботу з представниками громадськості.

Про це він сказав на прес-конференції в УНІАН на тему: «Як підвищити ефективність вирішення актуальних питань киян? На прикладі співпраці мешканців Голосіївського району та депутата Київради Олександра Найдьонова».

Депутат Найдьонов підкреслив, що для вирішення проблемних питань мешканців столиці необхідно, щоб депутати більш ефективно співпрацювали з громадою.  "Я взагалі вважаю, що тільки спільними зусиллями можна довести і зробити якийсь успіх у тій чи іншій програмі", - заявив Найдьонов, зазначивши, що в даний час існує велика кількість проблем, які потребують вирішення.

Відео дня

Разом з тим, представники громадських організацій Голосіївського району висловили задоволення співпрацею з Найдьоновим у вирішенні проблем району.

Громадські діячі відзначили, що спільними зусиллями їм вдалося в Голосіївському районі столиці відстояти загальноосвітню школу для дітей, розширити кількість місць у дитячому садку та запобігти спробі незаконної забудови земельної ділянки в районі.

Також, в ході прес-конференції депутат Олександр Найдьонов зазначив, що після проведених дискусій більшість депутатів Київради вважають, що в Києві необхідно повернути районні ради, але є певні сили, які не бачать в цьому необхідності, тому що це не передбачено в бюджеті.

"Зараз це питання в такому підвішеному стані, тому я вважаю, що необхідно сьогодні розглядати це питання в контексті програми децентралізації влади взагалі", - зазначив Найдьонов.

Депутат Найдьонов висловив сподівання, що за два місяці до проведення місцевих виборів, можливо щось вдасться досягти з цього питання.