Керівником в окрузі №94 буде приватний підприємець Сергій Морський, №91 - приватний підприємець Владислав Кононов, №96 - голова ліквідкомісії Центру держреєстрації Вишневської міськради Олексій Головін.

Київ. 15 квітня. УНІАН. Партія «Слуга народу» представила керівників передвиборчих штабів у кількох округах Київської області.

Голів штабів представив на прес-конференції в УНІАН політичний куратор місцевих виборів у Київській області, народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський.

Відео дня

Він підкреслив, що незважаючи на карантин, процес підготовки до місцевих виборів не зупинявся, а вся робота поки що проводиться в онлайн-режимі, зокрема на сайті www.zekomandaregion.kiev.ua. Кандидати, які хочуть представляти партію, можуть розмістити свої анкети.

Дубінський зазначив, що політичними кураторами місцевих виборів у Київській області від «Слуги народу» є він і його колега по фракції Артем Культенко.

Фото з прес-конференції в УНІАН

«Визначаємо вже людей, який вестимуть роботу на місцях ... Ці люди не обов'язково будуть нашими кандидатами ..., це люди, які виконуватимуть функцію організаторів штабів. За їх ефективність ми будемо визначати, чи будуть вони далі продовжувати роботу і чи заслужать вони право бути представниками нашої партії в облрадах, можливо хтось із них піде на мера, можливо ніхто нікуди не піде з них. Поки що ми визначили кілька округів - це зона моєї відповідальності. Я можу представити тих людей, які ть організовуватимуть початок роботи штабів», - розповів нардеп.

За його словами, керівником штабу партії в окрузі №91 буде приватний підприємець Владислав Кононов, №94 - приватний підприємець Сергій Морський, №96 - голова ліквідаційної комісії Центру держреєстрації Вишневського міськради Олексій Головін.

Дубінський повідомив, що керівники штабів представлятимуь і організовуватимуть штаби на місцевих виборах і консолідуватимуть людей, які представлятимуть партію на місцях.

«Ми дискутуємо з приводу кандидатів на 95-й виборчий округ. Я запропонував зі свого боку Ярослава Варшавця (співкерівника штабу - УНІАН), він перший заступник мера міста Вишневого, і (співкерівника штабу - УНІАН) в 90-му окрузі - Дмитра Киришуна, він юрист. Артем (Культенко - УНІАН) представить своїх кандидатів трохи пізніше на ці округи і свою команду представить, я думаю, через тиждень або через два», - пояснив Дубінський.

У свою чергу, Культенко розповів, що сайт активно наповнюється анкетами, і зазначив, що всіх керівників штабів «Слуга народу» представить через тиждень-два.

«Ми хочемо, щоб зараз люди придивлялися ... Я хотів би, щоб ви робили акцент, придивлялися до своїх кандидатів і подавали їх до нас на сайт», - підкреслив він.

Культенко зазначив, що у партії поки що немає розуміння того, як ситуація розвиватиметься далі, тому що в умовах карантину поки що не ясно, як проводитиметься передвиборна кампанія.

«Але в будь-якому разі, ми це будемо робити! Нічого не «заглухло», нічого не зупинилося. Все в процесі, все працює», - заявив він.

Дубінський також додав, що через карантин «не можна виключати той факт, що вибори цілком можуть бути перенесені на початок наступного року».

«Ми зацікавлені в тому, щоб відбір був максимально ефективним ... І презентувати список ми будемо максимально публічно. Тому що для нас принципово важливо, щоб це була не тіньова кампанія, в якій хтось нас може звинуватити в «рішаловому і договорняках» ... для нас важливо, щоб процес був відкритим і щоб люди, які проголосують за партію та її кандидатів на місцевих виборах, були задоволені своїм вибором і тим, що ми робимо», - резюмував він.