Компанія Infinity Foods виготовляє їжу тривалого зберігання для екстремальних умов.

Київ. 17 березня. УНІАН. Українська компанія Infinity Foods готова доставляти сублімовану їжу тривалого зберігання "Новою поштою" та кур'єрською доставкою Glovo, а також розглядає можливість доставки продуктів дронами в умовах карантину, введеного в Україні через коронавірус.

Як повідомив на прес-конференції в УНІАН засновник компанії Infinity Foods Максим Ткаченко, стартап готовий збільшувати обсяги виробництва, щоб задовольнити потреби українців в натуральній їжі тривалого зберігання.

Відео дня

"Зараз завод налаштований на потужність тисяча пачок на добу. Протягом двох тижнів ми можемо перейти на потужність 10 тисяч пачок на добу, а за два-три місяці поставити додаткове обладнання і виробляти вже 50 тисяч пачок продукції на добу", - сказав він.

Як розповів Ткаченко, Infinity Foods виготовляє їжу "для космонавтів" - сублімовану їжу високої якості з української сировини, яка зберігає до 97% корисних речовин, без барвників і консервантів. За його словами, термін зберігання такої продукції сягає 5 років, а упаковка витримує практично будь-які випробування.

"Така їжа добре підходить для створення резервних запасів у себе вдома. Сублімована їжа розроблена для екстремальних умов - для полярників, космонавтів і військових. Ми лише вдосконалили технологію і зробили її недорогою. І найголовніше - ми дуже довго працювали над рецептурою, тому можемо запропонувати дійсно смачну їжу", - сказав він.

В асортименті компанії (infinityfoods.com.ua) - сублімовані супи (гороховий, сочевичний і борщ), другі страви, а також десерти і снеки. Infinity Foods пропонує як повністю веганські продукти, так і страви з сублімованим м'ясом. Порція розрахована на дорослу людину, також є сімейні упаковки. Ціна стартує від 60 грн, при цьому компанія готова надавати знижки - наприклад, 30% знижки при купівлі 10 порцій.

"Зараз вся розсилка доступна "Новою поштою", ми також підписали договір з Glovo і хотіли б відпрацювати доставку дронами. Вся їжа дуже легка - пакетик важить 20 грамів - і ідеально підходить для доставки дронами. Ми готові вже зараз почати співпрацю з усіма охочими доставляти нашу їжу повітряним способом", - наголосив Іларіон Карнаух - представник компанії Moohii, входить до складу Infinity Foods.

За його словами, такі умови доставки ідеально підходять для людей, що перебувають у самоізоляції через коронавірус, адже дрон може доставити продукти на будь-який поверх і виключає необхідність контактувати з людьми.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Карантин передбачає закриття навчальних закладів, закриття авіасполучення, а також заборону масових зібрань понад 200 осіб, яка стосується і спортивних, і культурних заходів.

Крім того, з 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську і страхову діяльність.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.ua/theme/94589-press-konferencii-v-unian-na-temu-kompaniya-infinity-foods-gotova-obespechit-grazhdan-ukrainy-sublimirovannoy-pishchey-na-neskolko-mesyacev-v-razlichnyh-ekstrennyh-situaciyah.html