Київ. 17 червня. УНІАН. Громадська мережа ОПОРА презентувала інтернет-сторінку «Рада», присвячену діяльності партій та народних депутатів України у парламенті: http://rada.oporaua.org/ua/

Представила новий проект на прес-конференції в УНІАН аналітик ОПОРИ Анастасія Константинівська.

«Головною метою проекту є висвітлення діяльності партій та депутатів. На цьому сайті можна знайти інформацію про сумісність голосувань партій, різноманітні рейтинги, мапи всіх мажоритарних округів України», - зазначила аналітик проекту.

Вона повідомила, що у розділі про округи вже опубліковані всі аналітичні матеріали моніторингу ОПОРИ, зокрема, це політичні мапи та звіти.

Особливу увагу Константинівська звернула на «особисті кабінети» народних депутатів: так у розділі «Цифри та дані» у підрозділі «Депутати» можна знайти профайли всіх народних депутатів як списочників, так і мажоритарників.

«Там зосереджена інформація про відвідування пленарних засідань депутатами, як голосував депутат і за які законопроекти, його декларація, контакти депутата та його помічників. І також можна проглянути перелік виступів та їх стенограму», - уточнила аналітик.