Керівник та засновник продюсерського центру «Кадрики» Ірина Климович зауважила, що цей мюзикл «для дітей і про дітей і за участі дітей».

Київ. 20 грудня. УНІАН. У Львові 23 грудня в кінотеатрі «Планета кіно» відбудеться прем’єра мюзиклу «Одного разу 20:20», виробництва продюсерського центру «Кадрики».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила керівник та засновник продюсерського центру «Кадрики», автор ідеї та продюсер мюзиклу Ірина Климович.

Відео дня

«23 грудня відбудеться перша презентація у Львові нашого мюзиклу «Одного разу 20:20» в кінотеатрі «Планета кіно», - сказала вона.

Климович зауважила, що цей мюзикл «для дітей і про дітей і за участі дітей».

Крім того, керівник та засновник продюсерського центру «Кадрики» відзначила, що показ мюзиклу «Одного разу 20:20» буде благодійним. «Ми тішимося тим, що ми не тільки створюємо гарне, авторське відео, ми також займаємося благодійністю, для нас це є пріоритетом. Кошти, які ми збираємо під час трансляції, ми віддаємо діткам на лікування», - додала вона і зауважила, що усі зібрані кошти будуть передані Анастасії Бедлінській на лікування її доньки Софійки.

«Зараз до нас звернулася одна мамуся, вона теж приводила до нас свою дівчинку, але в їхній сім’ї сталася трагедія при народженні другої дівчинки - вона, на превеликий жаль, нездорова, і вже 5 років бореться зі страшною недугою. Є лікар, який сказав, що допоможе і візьметься за операцію, і ми зараз збираємо кошти на цю операцію нашою творчою родиною «Кадриків», - сказала Климович.

Також на прес-конференції організатори  розповіли про фабулу мюзиклу «Одного разу 20:20»: «Новорічний переполох застав жителів мегаполісу і головну героїню мюзиклу, директора дитячого телевізійного продюсерського центру «Кадрики» - Ірину Климович в одному із торгових центрів. Вона в останній передноворічний вечір шукає подарунки своїм рідним, колегам та вихованцям, і в цьому новорічному ажіотажі на неї падає ялинка. Головна героїня непритомніє, а далі чи то уві сні, чи то наяву, вона змінює своє життя - і стає разом із своїм колегою Олегом Пригодою кур’єром служби доставки новорічних подарунків. До їхньої компанії приєднується дівчинка, яка в останній момент вирішила теж зробити сюрприз своїм подругам, але через те, що кур’єри можуть не встигнути зробити усе до 00.00, Вероніка (цю роль зіграла Вероніка Пасько) стає їм у нагоді. Дорогою до дітей із цією веселою компанією трапляються різноманітні кумедні ситуації та пригоди. Але кожній дитині судилось отримати подарунок, і зрозуміти, чому саме такі подарунки їм надіслали і що варто змінити у своєму житті. Кур’єри зробили свою роботу, і тепер усі готові щасливо святкувати Новий рік».

Спікери прес-конференції:  Ірина Климович, керівник та засновник продюсерського центру «Кадрики», автор ідеї та продюсер мюзиклу «Одного разу о 20:20»; Ірина Оськіна,  громадський діяч, засновник «Асоціація королев України»;   Олександр Вознюк, громадський діяч, благодійник, член ради адвокатів міста Києва; Марта Рак, співачка, учасниця і переможниця міжнародних фестивалів, вихованиця продюсерського центру «Кадрики»; акторка, власниця агенції з організації дитячих свят «ТАРАРАМ» Тетяна Бутіна. 

У прес-конференції взяли участь діти-актори, вихованці телевізійного центру «Кадрики»: Вікторія Охота, Софія Майдан, Оксана Пилип, Любов Надточій, які виконують пісні у мюзиклі.