Книжка призначена як для підприємців, так і для більш досвідчених бізнесменів.

Київ. 18 жовтня. УНІАН. Експерт з фінансів й управління бізнесом, керівник маркетингової компанії Amillidius Богдан Терзі презентував на прес-конференції в УНІАН свою книжку «Азбука підприємця» - практичний посібник з ведення бізнесу і фінансового планування.

За словами автора, ідея написання книжки прийшла до нього в 2013 році, коли він працював фінансовим експертом.

Відео дня

«Я загалом почав розуміти, що цікаве людям. А ще помітив, що в інтернеті замало тямущої, корисної, з погляду практики, інформації. Тому тоді й народилася ідея написання книжки, яка могла б допомогти підприємливим людям правильно організувати фінансові потоки у своїх бізнес-процесах», - сказав він.

Богдан Терзі зазначає, що як засновник трьох компаній, він на власному досвіді тестував різні методики і підходи до бізнесу, і найефективніші з них якраз і лягли в основу книжки.

Як запевняє автор, книжка допоможе підприємцям-початківцям збагнути, чи варто їм взагалі займатися бізнесом, як розвинути системність і стратегічний підхід у веденні бізнесу і збільшити дохід, а також розповість про те, як вести справи під час кризи і грамотно користуватися кредитами.

«Я щиро сподіваюся, що цей посібник допоможе як бізнесменам-початківцям бути більш ефективними, так і вже досвідченим - адже досить багато бізнесменів ведуть справи несистемно і таким чином недоотримують дохід насправді, хоча цього і не знають», - зазначив він.

«Азбуку підприємця» можна придбати вже зараз, звернувшись до Терзі через Instagram. За словами автора, невдовзі його практичний курс з'явиться в більшості книгарень.

Довідка УНІАН. Богдан Терзі - український експерт з фінансів й управління бізнесом, засновник фінансових компаній FinExpert і Finsiter, творець і керівник маркетингової компанії Amillidius. Є професійним інвестором.

Також, Богдан  Терзі автор книжки «Інвестування - це просто» і більш як 200 бізнес-публікацій у ділових українських виданнях.

Фото з прес-конференціїhttps://photo.unian.net/theme/90318-ekspert-po-finansam-i-upravleniyu-biznesom-bogdan-terzi-prezentoval-svoyu-knigu-azbuka-predprinimatelya-v-unian.html