Київ. 23 квітня. УНІАН. Всеукраїнський тур «Потап. Діти», організований продюсерським центром Потапа та Ірини Горової «MOZGI Entertainment» разом з телеканалом «1+1», 10 містами України відбудеться з 15 до 29 червня.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН продюсер Олексій Потапенко.

За його словами, у турі беруть участь півфіналісти та фіналісти другого сезону проекту «Голос. Діти»: Ганна Комякова, Катерина Манузіна, Полліанна Рижак, Марко Коваленко, Микита Трондин, Михайло Цар, Богдан Темченко, Катерина Качановська, Іван Лісний, Анастасія Багинська, Руслан Асланов.

Потап виступить у рамках туру як наставник, ідейний натхненник і ведучий концертів. Гастролі охоплюють 10 найбільших міст України, що відкриває можливість дітям виступити перед великою аудиторією.

Тур розпочнеться 15 червня з Полтави, 16 червня буде концерт в Харкові, 17 - в Дніпропетровську, 19 - в Запоріжжі, 20 - у Херсоні, 23 - в Кривому Розі, 24 - в Черкасах, 27 – в Одесі, 28 – в Києві і 29 червня - у Львові.

За словами Потапенка, головне завдання проекту - дати можливість дітям відчути себе справжніми артистами і продовжити для них чари перебування на сцені.

Організатори туру «Потап. Діти» співпрацюють з регіональними дитячими будинками, притулками, запрошуючи їхніх вихованців на концерти на благодійній основі.

«Це соціальний проект, в кожному місті ми відвідуватимемо дитячі будинки, усіляко сприяти їм. Частина грошей піде на благодійність», - сказав Потапенко.

Він також повідомив, що продаж квитків розпочинається сьогодні. За словами шоумена, ціна квитка буде доступною і бюджетною».

Горова своєю чергою повідомила, що в рамках туру «Потап. Діти» учасники виконають улюблені пісні. «Ми віримо, що діти і музика об'єднають Україну, і нині такі проекти як ніколи актуальні і потрібні для кожного з нас», - сказала вона.