Київ. 23 квітня. УНІАН. Український бізнес і медіа запустили спільну соціальну програму підтримки талановитої молоді «Шлях до мрії», яка передбачає проведення масштабного вокального конкурсу та просування виконавців.

Про це повідомив голова правління благодійної організації «Шлях до майбутнього», яка є одним з ініціаторів запуску програми, Костянтин Трофимчук на прес-конференції в УНІАН.

«Мета акції - привернення уваги громадськості до проблем розвитку обдарованої молоді, популяризація української пісні і пошук талантів, а також допомога в реалізації проектів та розвитку», - сказав Трофимчук.

За його словами, територіально програма поширюватиметься на 120-150 міст країни і передбачатиме проведення в них концертів у рамках конкурсу.

Заявки на участь у конкурсі прийматимуться з 1 травня, а восени відбудеться гала-концерт у Києві за участю провідних українських виконавців.

Співорганізатором і головним інформаційним партнером соціальної програми стало радіо «Перець FM», а головним спонсором і першим бізнесменом, який приєднався до програми, став генеральний директор Лубенського молочного заводу (ТМ «Гармонія») Володимир Дорош.

Присутня на прес-конференції директор радіо «Перець FM» Ірина Тростяницька зазначила, що підтримка молодих талантів украй важлива для реалізації потенціалу країни.

«Ми сподіваємось, що зможемо дійсно «шлях до мрії» прокласти для тих дітей, яким є що показати українському слухачеві, є що сказати про себе і показати свій матеріал», - наголосила вона.

За словами Дороша, який також був присутній на прес-конференції, соціальна відповідальність бізнесу має стати важливим трендом в умовах економічної та соціальної кризи.

«Ми хочемо підтримати українських дітей і українську музику. Неважливо, якою мовою вони співатимуть. Мені як бізнесменові дуже приємно, що, попри фантастичні проблеми, які є в нашій країні, сьогодні є люди, які розробляють такі програми. Я закликаю інших меценатів долучитися до цього доброго починання», - сказав бізнесмен.

Довідка УНІАН. Благодійна організація «Шлях до майбутнього» - це незалежна, неурядова, неприбуткова, неполітична, волонтерська, благодійна організація, яка була створена в 2009 році.

Основна мета БО «Шлях до майбутнього» - здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства чи окремих категорій осіб.

З моменту реєстрації організація взялася за активну участь у реалізації різних програм та акцій, спрямованих на допомогу тим, хто має у цьому потребу, а також розвивальних програм освітнього спрямування.