Київ. 17 квітня. УНІАН. Діловий саміт Forum One Ukraine, який відбудеться в Києві 30 квітня, стане найбільшим діловим заходом у регіоні Центральної та Східної Європи та збере понад 3 тис. бізнесменів з усього світу, включаючи засновника компанії Virgin Group Річарда Бренсона, повідомив на прес-конференції в УНІАН один із організаторів форуму Андрій Мороз.

«Цей форум стане можливістю обмінятися досвідом, послухати відомих спікерів, багато з яких будуть, що називається, нестандартними спікерами. Ми запросили Річарда Бренсона, з нами буде бізнес-експерт Габор Джордж Берт, з нами буде великий захисник України, мультимільйонер Євген Чичваркін. Я говорив з ним і просив привезти нові проекти для України, - сказав Мороз. - Ми покажемо світу, що ми не просто живі, ми покажемо, що ми готові працювати і заробляти. І наш форум об'єднає таких людей».

Мороз відзначив, що форум буде першою подібною подією для України, але він вже зараз замислюється як щорічний саміт для ділових людей, готових ділитися своїми проектами - насамперед, стартапами, і знаходити інвесторів. За інформацією організаторів, на форум вже продано близько 60% квитків, захід відбудеться в Палаці культури «Україна» під гаслом «Епоха змін: нові стратегії».