Київ. 25 червня. УНІАН. Партія "Слуга народу" представила кандидатів у народні депутати на позачергових виборах у всіх одномандатних округах у Києві.

На прес-конференції в УНІАН кандидатів представив Олександр Ткаченко, який балотується до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу"(№ 9 у виборчому списку).

В окрузі № 211 від партії балотуватиметься Олександр Юрченко, громадський активіст; в окрузі № 212 – Максим Перебийніс, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії медичного центру "Борис", лікар-анестезіолог; в окрузі № 213 – Артем Дубнов, лікар-стоматолог-хірург у ТОВ "Клініка Дубнової "СтоматологіЯ", президент всеукраїнської громадської організації "Асоціація імплантологів України".

В окрузі № 214 за підтримки партії балотуватиметься Сергій Швець, спеціальний кореспондент та ведучий у ТОВ ТРК "Студія 1+1"; в окрузі № 215 – Богдан Яременко, дипломат, голова правління благодійного фонду "Майдан закордонних справ", в окрузі № 216 – Леся Забуранна, професор кафедри менеджменту імені професора Й. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України, член Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні, експерт науково-експертної ради Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За підтримки партії "Слуга народу" в окрузі № 217 балотуватиметься Мар’яна Безугла, керівник програми "Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил України" у Міністерстві оборони України; в окрузі № 218 – Дмитро Гурін, підприємець, громадський діяч, займається проектами у сфері архітектури та містопланування; в окрузі № 219 – Микола Тищенко, телеведучий, громадський діяч, ресторатор; в окрузі № 220 – Ганна Бондар, громадська діячка, заслужений архітектор України; в окрузі № 221 – Анна Пуртова, розробляє концепцію електронної освіти; в окрузі № 222 – Роман Грищук, приватний підприємець, художній керівник студії "Мамахохотала", увійшов до списку "Топ 30 українців до 30, які досягли успіху в своїх сферах діяльності" за версією журналу Forbes; в окрузі № 223 – Людмила Буймістер, директор та голова наглядової ради Гданської суднобудівної верфі (Польща), з квітня 2018 року займається консультаціями у сфері альтернативної енергетики та сталого розвитку.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/86532