На ній будуть представлені кейси з рециклінгу відходів і технології енергоефективного будівництва.

Київ. 13 травня. УНІАН.  У Києві в UNIT.City 15 травня 2019 року пройде Міжнародна екологічна конференція «Свідомий бізнес», в рамках якої будуть представлені кейси з рециклінгу відходів та інноваційні технології енергоефективного будівництва.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила президент ГО «Інститут соціальних інновацій та розвитку» Наталя Удовиченко.

Вона зазначила, що основна мета цього заходу - поліпшення благополуччя України і формування цінностей світових тенденцій сталого розвитку та корпоративної соціальної відповідальності. На конференції будуть представлені кейси з рециклінгу відходів та інноваційні технології енергоефективного будівництва.

«Це потужна нетворкінг-платформа для того, щоб обмінятися досвідом і не просто досвідом, а дійсно ідеями і бізнес-кейсами, які вже впроваджуються на міжнародному рівні, і цей досвід зможе вплинути на мислення наших людей і нашої нації в сталому розвитку», - сказала Удовиченко.

На заході одночасно зберуться представники українських та іноземних компаній, власники соціально відповідального бізнесу, інвестори, представники виконавчої влади, міські голови, представники громадських організацій, експерти з екології та інноваційних технологій, очільники бізнес-асоціацій, представники юридичного сектору, очільники ІТ-компаній і будівельних компаній, архітектори і діячі культури.

Як повідомила віце-президент громадської організації "Lets do it Green Ukraine" Анна Радченко-Дурнєва, міжнародна екологічна конференція складатиметься з кількох панелей. Професійна панель - це представники бізнесу, провідних компаній. Буде можливість поспілкуватися з представниками бізнесу, представниками виконавчої влади. Панель еко-експо - це виставки і промо компаній, де будуть представлені еко-залучені бренди, компанії.

І третя панель - панель нетворкінгу. Це еко-інтенсив з обміну кейсами та ідеями, де будуть присутні кращі спікери, представники руху Zero waste або Less waste. Також буде можливість дізнатися у реальних представників даного руху, яким чином їм вдається мінімізувати відходи у своєму житті.

Проведення Міжнародної екологічної конференції «Свідомий бізнес» презентували: президент ГО «Інститут соціальних інновацій та розвитку» Наталя Удовиченко; голова  ГО "Центр міжнародного співробітництва і впровадження проектів", юрист у сфері екологічного законодавства та з питань зміни клімату Олена Вусик; засновник компанії EcoAir Роман Ільченко; віце-президент ГО «LETS DO IT GREEN UKRAINE» Анна Радченко-Дурнєва.