Церемонія складатиметься з трьох частин: червоної доріжки, гала-концерту та гала-вечері.

Київ. 27 лютого. УНІАН. 22 березня в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбудеться урочиста церемонія нагородження учасників рейтингу «Гордість та краса України».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили засновники і продюсери проекту Ельвіра Гаврилова та Богдан Терзі.

«Цього року ми не поїхали до Києва та Львова, як нас запрошували минулого року. Ми залишилися в Одесі, і будемо проводити 22 березня в Одеському національному академічному театрі опери та балету нашу церемонію. У нас цього року найдовша в Європі червона доріжка – це більше 100 метрів і 2,5 тис. гостей, які з’їжджаються з усього світу. І ми можемо сьогодні офіційно про це заявити», - сказала Ельвіра Гаврилова.

За її словами, ведучими церемонії будуть Соломія Вітвіцька та Дмитро Коляденко.

«Рекламу ми почали ще рік тому. Практично це було в березні минулого року. І за п’ять місяців від старту рекламної кампанії ми отримали понад 3 тис. заявок на участь в ТОП-100 жінок та чоловіків. Це дуже хороший результат… Я вважаю, що проект ми провели дуже успішно. Ми отримали те, що планували, отримали набагато більше заявок на участь в конкурсі, ніж навіть очікували… Все, що залишилося, поставити яскраву крапку в цьому проекті цього року», - зазначив Богдан Терзі.

Церемонія почнеться 22 березня о 17:00 і складатиметься з трьох частин: червоної доріжки, гала-концерту та гала-вечері.

Серед запрошених зірок - Сніжана Єгорова, Карина Плай, Катерина Бужинська, Габріелла Массанга, Наталя Шелепницька, Андрій Кіше та багато інших.

*** «Гордість та краса України» - це всеукраїнський рейтинг, який вперше був проведений в Одесі у 2017 році та  спрямований на формування позитивного іміджу українських жінок та чоловіків - красивих, розумних, успішних, реалізованих в соціумі.

У прес-конференції брали участь: засновники і продюсери проекту Ельвіра Гаврилова та Богдан Терзі; обличчя обкладинки проекту «Гордість та краса України» 2019 року  Елен Фазал і Максим Слободянюк; обличчя обкладинки проекту «Гордість та краса України» 2018 року  Наталія Бондарчук; обличчя обкладинки проекту ТОП 100 «Майбутнє України. Діти» 2018 року Анастасія Бондарчук.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/84476