Кияни безкоштовно зможуть взяти участь у конкурсі "Модель за три години".

Київ. 28 вересня. УНІАН. У Києві проведуть "Дні краси, моди та шоу фітнесу" від WBFF (World Beauty Fitness and Fashion).

Як повідомила представниця WBFF у Східній Європі, ініціатор і генеральний організатор проекту "Дні краси, моди та шоу фітнесу" в Україні  Галина Шпак-Левенберг під час прес-конференції в УНІАН, зокрема, кияни безкоштовно зможуть взяти участь у конкурсі "Модель за три години".

"WBFF - унікальний бренд, який поєднує однодумців в сфері краси, фітнесу, моди та здорового образу життя. Ми впевнені, що спорт та здоровий спосіб життя - це шлях не лише до здоров’я та гарного тіла, а й до фінансового процвітання", - розповіла Шпак-Левенберг.

За її словами, стати частиною WBFF можуть всі представники фітнес-індустрії: фотографи, дизайнери, моделі, атлети, тренери, експерти з харчування та інші.

“У світі не існує аналогів WBFF - це змагання, шоу і платформа для спілкування та саморозвитку одночасно. WBFFSHOW - це шоу, в якому моделі презентують свої досягнення і красу форм тіла, тут вони знаходять спонсорів та партнерів, тут фітнес тренери та експерти з фітнес харчування обмінюються досвідом та розкривають секрети свого успіху. Тут “народжуються” провідні успішні моделі світу, які досягли успіху не лише в плані титулів та досягнень, а й з фінансового боку”, - зазначила представниця WBFF.

Вона додала, що почала займатись фітнесом в 40 років, і за короткий період часу пройшла шлях від новачка в спорті до титулу “Діва Фітнес модель” за допомогою WBFF.

“Це шоу для всіх, в ньому можуть брати участь й новачки, й аматори, й професіонали, треба лише обрати категорію та гідно себе представити. Учасники WBFFSHOW мають не лише бути в гарній формі та просто вийти на сцену, а й зробити зі свого виступу справжнє шоу, показати свою унікальність та індивідуальність. Виступ складається з виходу та дефіле в костюмах, купальниках, вечірніх сукнях та фраках. В цьому допомагають першокласні дизайнери, стилісти та візажисти з усього світу”, - повідомила Галина Шпак-Левенберг.

Вона анонсувала проведення в Києві “Днів краси, моди та шоу фітнесу” від WBFF, в рамках яких кияни безкоштовно зможуть взяти участь у конкурсі “Модель за три години”. Професійні візажисти зроблять учасникам макіяж, фотографи організують зйомки, а згодом жюрі оцінить результати.

Крім того, завтра засновник та президент WBFF, легендарний бодібілдер Пол Діллет розповість українцям про організацію, а професійні моделі розкажуть про історії свого успіху.

“WBFF може стати для України платформою, що об'єднає людей, які зацікавлені в здоровому способі життя, які люблять фітнес та активне життя. Крім того, WBFF дасть можливості українським хлопцям та дівчатам не лише для самореалізації та здійснення мрій, але й можливість отримувати за це фінансову винагороду”, - акцентувала Галина Шпак-Левенберг.

В Києві "Дні краси, моди та шоу фітнесу"  за підтримки  WBFF (World Beauty Fitness and Fashion) пройдуть 28 та 29 вересня .

Деталі на сайті: http://freeworkshop.wbffshows.com.ua/