Перший великий концерт Didier Marouani & Space відбудеться 10 грудня у Києві на сцені НПМ «Україна».

Київ. 4 серпня. УНІАН. В рамках ювілейного туру відомої французької групи Space відбудуться концерти,  в Україні, Казахстані, Вірменії , Грузії та інших країнах.

Про це повідомив лідер цього музичного колективу, французький музикант та композитор  Дід'є Маруані під час прес-конференції в УНІАН.

«Наша любов з українською публікою продовжується вже 40 років, і я дуже радий, що на моїх концертах можна зустріти представників одразу двох поколінь», - наголосив відомий музикант.

За його словами, на концертах слухачів чекає абсолютне нове та неймовірне дійство: новітнє освітлення, неймовірні спецефекти, сучасне лазерне шоу та багато інших сюрпризів.

«Ведучим концерту стане відома українська зірка. Крім того, ще кілька українських виконавців заспівають з нами на одній сцені», - зазначив Маруані.

Музикант розповів, що крім грандіозного концерту, він працює над реалізацією в Києві проекту постановки балету на його музику.

«Я буду часто навідуватись в Україну, адже навесні ми запланували балетну постановку на мою музику. Ми обрали класичних танцівників балету - найкращих українських виконавців. Але за задумом, це має бути так званий футуристичний балет з використанням сучасних технологій та освітлення, які ми використовуємо під час виступів групи Space», - додав Дід'є Маруані.

Крім того, він анонсував підготовку до випуску книги про нього та колектив Space.

«Ми кілька днів поспіль по шість годин спілкувалися з письменницею, щоб встигнути вмістити в книгу всі нові й цікаві факти про мене й групу, які ніхто ще не знає. Крім того, у книзі будуть фото, які раніше ще не публікувалися. Видання представлять в тих країнах, де проходитиме тур», - додав лідер групи Space.

Перший виступ Didier Marouani & Space в рамках великого концерт-туру відбудеться 10 грудня в Києві на сцені НПМ «Україна».

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/81599