Компанія  започаткувала спецпроект зі співаком і шоуменом Андрієм Kishe, який особисто випробує один із продуктів Центру Біржових Технологій.

Київ. 10 серпня. УНІАН. Київський офіс Центру Біржових Технологій (ЦБТ), який проводить навчання у сфері ринку міжбанківського обміну валюти за вільними цінами Форекс, розповідає про роботу з криптовалютою і вчить грамотно розпоряджатися своїми грошима, вже найближчим часом почне працювати за новою управлінською моделлю.

Як повідомив на прес-конференції в УНІАН новий керівник київського офісу Дмитро Крупенко, будуть застосовуватися принципи, які раніше допомогли досягти результату в очолюваних ним офісах ЦБТ у Миколаєві і Дніпрі.

Першим аспектом нової управлінської моделі столичного офісу Крупенко назвав професіоналізм співробітників, від чого напряму залежить успішність роботи офісу. Тому новий керівник планує провести акредитацію співробітників, які також проходитимуть навчальні семінари, майстер-класи та курси підвищення кваліфікації. Планується  залучення закордонних  тренерів.

«Я впевнений, що ця система дасть результат, і в київському Центрі Біржових Технологій працюватимуть професіонали - люди, які будуть віддані компанії і працюватимуть на благо клієнтів», - сказав він.

Другим важливим аспектом стане взаємодія з клієнтами.

«Що потрібно клієнтам від нашої компанії? Це довіряти компанії і отримувати прибуток. Всі продукти, які надає Центр Біржових Технологій, я перевіряю на своїх особистих коштах», - підкреслив Крупенко.

Важливою новацією стане спецпроект зі співаком і шоуменом Андрієм Kishe, якому партнери Центру Біржових Технологій нададуть в управління рахунок на суму 10 тисяч доларів. Андрій Kishe оперуватиме рахунком за допомогою продукту ЦБТ - робота-алгоритму ASProfiway.

Присутній на прес-конференції Андрій Kishe повідомив, що він, за допомогою соціальних мереж,  буде ділитися досвідом управління рахунком. За словами співака, в даному проекті його приваблює той факт, що дії робота залежатимуть тільки від параметрів, які він особисто йому задасть, а в решті людський фактор буде зведений до нуля.

«У даному випадку мінімізований людський фактор, відсутні живі трейдери. Коли ви довіряєте свої гроші живим людям, ви стаєте залежними від людини, яку часом неможливо зупинити... У даному випадку все залежатиме від моєї жадібності - хочу я швидкого доходу чи ні», - відмітив Андрій Kishe.

Довідка УНІАН. Центр Біржових Технологій - це всеукраїнська інформаційно-консультаційна мережа, яка підвищує фінансову грамотність населення України з 1997 року. Більше 20 років ЦБТ проводить навчання Форекс, розповідає про роботу з криптовалютою і вчить грамотно розпоряджатися своїми грошима.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/81218