4-6 грудня 2014 р. Гарі Каспаров відвідає Україну. В рамках візиту до Києва він проведе 4 грудня закриту VIP-зустріч з бізнесменами і  5 грудня відкритий майстер-клас на тему: «Стратегія бізнесу як стратегія в шахах».  

Гарі Каспаров - сильний стратег, що консультує компанії з мільярдними обігами коштів (Google, IBM, GE і ін.), 13-й чемпіон світу з шахів, №5 в світі по рівню IQ. 

Зустріч з Гаррі Каспаровим в рамках VIP-фоpмaту (близько 15 людей) відбудеться 04 грудня з 19:00 до 21:00 у зakритoму залі рecтoрaну. У програмі зустрічі заплановано: ділова вечеря з Гаррі Кaспapовим, спілкування, вручення іменної мемopaбілії і, можливо, сеанс одночасної гри з 13-м чемпіоном світу з шахів.  

Відео дня

5 грудня в FEDORIV Hub http://fedoriv.com/uk/hub/event/kasparov/ пройде майстер-клас на тему: «Стратегія бізнесу як стратегія в шахах».

У програмі відкритого майстер-класу:  

Блок 1. Бізнес. Стратегія і тактика: перевага того, що атакує. (40 хв.)  

Блок 2. Бізнес. Формула ухвалення стратегічних рішень. ( 40 хв.)  

Блок 3. Питання і відповіді. (30 хв.)

За версією міжнародної консалтингової компанії Synectics (Великобританія) Г.Kacпарoв займає 25-е місце в рейтингу 100 геніїв, що нині живуть, в області науки, політики, мистецтва і підприємництва.  

Додаткова інформація про участь в майстрові-класі: http://fedoriv.com/uk/hub/event/kasparov/ 

Додаткова інформація і умови присутності на зустрічі в рамках VIP-формату: +38 (067) 400-08-22