Стартує пробіг о 10.00 на Троїцькій площі.

Київ. 5 червня. УНІАН. У неділю, 10 червня у Києві відбудеться традиційний кольоровий пробіг Kyiv Color Run.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив директор Kyiv Color Run Костянтин Божко.

За його словами, «учасники забігу подолають дистанцію у 3 або 6 кілометрів, а в небо злетять дві тонни фарби Холі, яка є абсолютно безпечною та легко змивається. Основою маршруту стане одна вулиця - Велика Васильківська. Перед загальним стартом – енергійна розминка і дитячі забіги на три дистанції: 800, 400 та 200 метрів. Цього року для дітей буде аж три дистанції. Діти від 2 до 15 років можуть брати участь разом з батьками».

Стартує 5-й ювілейний пробіг о 10.00 на Троїцькій площі.

Як сказав менеджер по роботі з партнерами Kyiv Color Run Ігор Крицак, після пробігу відбудеться лотерейний розіграш цінних призів та нагородження за найкращі костюми, найбільшу команду-учасницю тощо.

«Головним призом стане подарунок від генерального партнера заходу – авіакомпанії Turkish Airlines: авіаквиток на будь-який з 303-х напрямків з карти польотів авіакомпанії», - повідомив Крицак.

У свою чергу менеджер з PR Kyiv Color Run Тетяна Василькевич зауважила, що цього року організатори вирішили підтримати дитячий інклюзивний наметовий табір «Відчуй» і його засновників – громадську організацію «Відчуй», яка допомагає дітям з порушеннями слуху.

«Минулого року ми підтримали благодійний фонд, який опікується дітьми з онкозахворюваннями. Цього року ми обрали для себе підтримати інклюзивність та розвиток інклюзивної освіти в Україні. Наша спільна мета – зібрати 80 тис. грн, яких не вистачає для роботи табору. На цю благодійну мету будуть спрямовані кошти від реєстрації на дитячі забіги, частина коштів від реєстрації корпоративних учасників та частина коштів від ексклюзивної сувенірної продукції», - сказала Василькевич.

«Перш за все, хочеться подякувати організаторам за таке яскраве дійство, яке ви робите. Наша компанія з самого початку свого створення пропагує активний та здоровий спосіб життя, розвиває це всередині своєї компанії, і нам було дуже приємно стати одним із співорганізаторів цьогорічного забігу, бо тут зійшлась наша візія та організаторів – пропаганда здорового способу життя», - додав представник ДП «Капарол Україна» Андрій Станкевич.

Для участі у пробігу вже зареєструвались понад 1600 учасників. Вартість реєстрації для дорослих – 450 грн, для дітей – 100 грн. У день пробігу вартість для дорослих становитиме 500 грн.

Офіційним спортивним партнером Kyiv Color Run стала компанія New Balance Україна, офіційним кольоровим партнером – компанія Caparol Україна, а водним партнером природня «Моршинська». Також, партнерами пробігу виступили: Смарт-Холдинг, Arzinger, Biosphere corporation, Молокія, Orner, Bodo, Whirl software, Brendari, Poparada.ua, друзі пробігу - NogiBogi, Bike in City, Katkin&Tolique,Woman magazine та Wi-Fi Bar.