Київ. 20 листопада. УНІАН. Київський театр мюзиклу «Комільфо» 8 грудня представить на сцені Київського національного театру оперети мюзикл «Мерілін Монро. Образ, що затьмарив життя».

Про це повідомила на прес-конференції в УНІАН художній керівник і головний режисер театру «Комільфо» Станіслава Лясота.

За її словами, мюзикл буде російською мовою. «Спеціально для наших глядачів було написано авторський російський текст, який передає всі тонкощі життєвих переживань великої актриси», - сказала Лясота.

Відео дня

За її словами, мюзикл «Мерілін Монро. Образ, який затьмарив життя», - це шоу в кращих традиціях Бродвею: сюжет, що динамічно розвивається, яскраві масові номери із захоплюючою хореографією, зміни костюмів і декорацій.

Лясота відзначила, що мюзикл створений молодою творчою українською командою. У мюзиклі беруть участь більш як 30 молодих артистів.

Вона також повідомила, що виручені кошти будуть передані добродійній організації «Джаз над морем» для фінансування щорічного однойменного дитячого міжнародного фестивалю джазової музики в м. Скадовську.

Лясота повідомила, що Київський театр мюзиклу «Комільфо» був створений восени 2008 року. Незважаючи на те, що театр не має поки що власної сцени, а лише репетиційну базу, в репертуарі театру шість великих проектів і безліч зарисовок і фрагментів мюзиклів світу. Команда театру - більш за півсотню чоловік, більшість з яких зайняті практично у всіх проектах театру.

Актор Ігор Забудський, який виконує роль Джо Ді Маджіо, відзначив, що мюзикл «Мерілін Монро. Образ, який затьмарив життя» буде великим кроком у розвитку культури мюзиклу в Україні.