З 26 травня по 20 листопада гурт дасть понад 70 концертів.

Київ. 14 травня. УНІАН. Гурт DZIDZIO концертом у Львові 26 травня розпочинає всеукраїнський концертний тур «SUPER-PUPER».

Про це на брифінгу в агентстві УНІАН повідомив лідер гурту Михайло Хома (Дзідзьо).

«Ми виїжджаємо в супертур. Перший концерт відбудеться 26-го травня на «Арені Львів», крайній - 20 листопада, на мій ювілей, 35 років, у Києві, у «Палаці спорту». Між цими концертами буде ще 50 - 70 концертів містами України. На львівському концерті у нас буде звук 200 - 300 кіловат, екран - понад 400 квадратних метрів, найбільший в історії концертів в Україні. Будуть старі хіти і нові пісні», - зазначив Дзідзьо.

Також він додав, що на львівському стадіоні облаштована сучасна безпечна фан-зона, і закликав своїх шанувальників приходити саме у фан-зону з дітьми.

У свою чергу директор компанії «Квартал Концерт», організатор мега-туру «SUPER-PUPER» Максим Ткаченко зауважив, що на фінальному київському концерті очікують понад 10 тисяч глядачів. Щодо інших міст, у яких концерти пройдуть між львівським та київським шоу, то він зазначив, що у великих містах концерти відбуватимуться на стадіонах і в палацах спорту, а в менших містах та курортних містечках концерти йтимуть по 2-3 дні. «Великі концерти на відкритих площадках та курортних містах ми плануємо на літо, а осінні - у менших містах», - додав Ткаченко.

Режисер-постановник мега-шоу «SUPER-PUPER» Анатолій Єрохін розповів про особливості концертної програми у Львові. «Буде наймасштабніший екран, найпотужніші в Україні світлові прилади. Найголовніше - буде літаюча тарілка, яка залетить прямо на стадіон», - сказав він.

У свою чергу продюсер DZIDZIO Анатолій Безух повідомив, що вартість львівського шоу для гурту обійшлася у 15 мільйонів гривень. «І це без технічного райдера, світла, звуку. Тому буде на що подивитися», - наголосив він.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.net/ukr/themes/79706