Видання «Гроші плюс» змінить назву і вийде на ринки Європи.

Київ. 4 травня. УНІАН. Головред бізнес-глянцю «Деньги Плюс» («Гроші Плюс») Ельвіра Гаврилова анонсує ребрендинг видання спільно з рекламною компанією «Amillidius» і запуск низки рейтингових проектів ТОП 100 про жінок, дітей, чоловіків, готелі, ресторани і компанії України.

Про це вона заявила на прес-конференції в УНІАН.

«Відбудеться ребрендинг всеукраїнського видання «Деньги Плюс», рекламна компанія «Amillidius» опікуватиметься нашим ребрендингом, вони виведуть журнал на міжнародний рівень. Також ми запустимо наш спільний рейтинговий проект, він також будуть міжнародним», - сказала вона.

У свою чергу голова рекламної компанії «Amillidius», яка проводитиме ребрендинг, фінансист Богдан Терзі висловив задоволення з приводу того, що компанія взаємодіє з журналом «Деньги Плюс», «тому що основна тематика журналу - це фінанси і бізнес, те, в чому ми дуже непогано розуміємося».

Терзі зазначив, що ребрендинг має на увазі два напрямки: «перше - це зміна назви. Є чудова назва «Деньги Плюс», але доводиться іноді щось міняти і, незважаючи на те, що цьому бренду вже 17 років, його знають по всій Україні, але ми вирішили змінити назву на finansof.com - так називатиметься наш сайт на латиниці, а сам проект, який ми будемо зараз запускати, перейменовується у finansof».

«У нас у планах вийти в Польщу, юридичний момент реєстрації цього проекту бренду там розпочався, наступна країна, в яку ми будемо виходити - це Італія, потім вийдемо у Португалію», - сказав він, додавши, «тобто, ми наш улюблений журнал розвиватимемо в Європі».

За його словами, у журналі будуть трохи змінені структура і рубрикація.

«Ми трохи змінимо структуру і рубрики, які були в журналі. Він обов'язково залишиться у бізнес-тематиці. Ми додамо те, що популярно, і те, що зараз найбільше читають люди - це те, що пов'язано з сучасними технологіями, друге - це сфера IT. Крім того, ми додамо рубрику під назвою «Освіта», - повідомив він.

Гаврилова повідомила, що планується запуск нових рейтингів у рамках проекту ТОП 100.

Зокрема - це «Гордість і краса України. Жінки».

«Ідея створити цей проект народилася ще багато років тому, тому що я представляю Україну на міжнародній арені як дизайнер жіночого одягу і у своїй діяльності спілкуюся з жінками, вони - це бренд України, жінки мене надихнули на створення цього проекту», - розповіла вона.

За словами Гаврилової, редакційна рада видання складе рейтинг жінок України, які «прославляють нашу країну на сьогодні у світовій спільноті».

Також вона додала, що наступними рейтинговими проектами стануть: «Майбутнє України. Діти», «Гордість України. Чоловіки», «Кращі готелі України», «Кращі ресторани України», «Основа економіки України. Компанії».

У прес-конференції УНІАН також взяла участь один із спонсорів зазначених проектів - директор Центру біржових технологій Юлія Поліщук.