Переможниця представить Україну у США на конкурсі Mrs. International-2018.

Київ. 24 квітня. УНІАН. Завтра у Києві відбудеться конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International-2018.

Про це національний директор міжнародного конкурсу краси Mrs. Ukraine International, володарка титулу Mrs. Ukraine International-2017 Яна Луцька повідомила під час прес-конференції в УНІАН.

Вона пояснила, що конкурс Mrs. International - це легендарний американський конкурс краси для успішних жінок, який проводиться у Сполучених Штатах Америки вже понад 30 років за підтримки уряду країни.

«Цей конкурс вперше за свою історію проходитиме в Україні. І вперше переможниця-королева представить Україну на міжнародному конкурсі Mrs. International в Америці», - сказала Луцька.

Вона повідомила, що минулого року представляла Україну на цьому конкурсі й отримала від директора конкурсу Мері Річардсон пропозицію стати національним директором конкурсу Mrs. Ukraine International.

За словами Луцької, завтра, 25 квітня, в Event Hall Regent Hill у Києві відбудеться конкурс Mrs. Ukraine International-2018.

Луцька пояснила, що це конкурс для успішних заміжніх жінок, на якому вони зможуть «популяризувати свій успіх, популяризувати свої досягнення, свої напрацювання, свою кар’єру, свою сферу діяльності зі сцени».

Так, згідно з форматом конкурсу, жінки братимуть участь у бізнес-леді-дефіле, крім того, одним із важливих є дефіле у спортивних образах, під час якого учасниці зможуть продемонструвати свою фізичну форму, популяризуючи здоровий спосіб життя, здорове харчування та заняття спортом. Також конкурсантки проходитимуть дефіле в національних костюмах та з дітьми. На фінальне дефіле учасниці виходитимуть у вечірніх сукнях.

«Також буде вихід-відкриття. Це, я б сказала, навіть «фішка» американського конкурсу. Тому що всі фіналістки виходитимуть і представлятимуть себе в однакових шатах», - сказала Луцька.

За корону переможниці боротимуться 14 конкурсанток з різних куточків України віком від 25 до 40 років.

Водночас Луцька висловила захоплення учасницями конкурсу. За її словами, такі жінки своїми прикладами та успішністю можуть надихати інших українок бути кращими, прагнути до саморозвитку та руху вперед.

Володарка корони і титулу Mrs. Ukraine International-2018 у липні цього року зможе позмагатися за перемогу в конкурсі Mrs. International-2018 у США.