21 листопада Ізраїльський Культурний Центр при Посольстві Держави Ізраїль в Україні,  спільно з Торгово-Промисловою Палатою України представлять інтерактивну виставку "Мистецтво, наука та технології майбутнього - погляд з Ізраїлю", в рамках міжнародної виставки інноваційних технологій «3D EXPO 2014»

У відкритті візьме участь Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Еліа Білоцерківський

Виставка презентує проекти художників-дизайнерів у співпраці з дослідниками та фахівцями в областях: робототехніки, нейрології, інформаційних технологій і штучного інтелекту. Деякі з представлених авторів намагаються відновити і досліджувати мінливі кордону художньої творчості, в той час як інші критично оцінюють нову реальність, створену мистецтвом.

Відео дня

У перебігу трьох днів роботи виставки, досягнення Ізраїлю в сфері високих технологій представлятимуть співробітники Інституту високих технологій в Хулоні.

Куратори, дизайнери і продюсери виставки:

Яель Ейлат Ван Ессен, Лілах Шита і Сайфай Бурґіні - автори аналогічної виставки в рамках престижного фестивалю мистецтва і технології Ars Electronica в м Лінц, Австрія.

Лілах Шита: старший викладач факультету архітектури, дизайну і технологій нью-медіа в Холонському технологічному інституті (ХТІ), спеціалізується в галузі екологічних експозицій і музейного архітектури.

Д-р Яель Ейлат Ван Ессен: викладач програми навчання на другу академічну ступінь (М.А.) в ХТИ, куратор і дослідник нових медіа-технологій в галузі музеєзнавства та цифровий (діґітальной) культури.

Д-р Сайфай Бурґіні: викладач програми навчання на другу академічну ступінь (М.А.) в ХТИ, спеціалізується в складних системах в області технології, культури та мистецтва.

На відкриття запрошені мер м.Києва Віталій Кличко і президент Торгово-Промислової Палати України Геннадій Чижиков. Також виставка відбудеться завдяки зусиллям режисера проекту «ГогольFest» Владислава Троїцького.

Місце проведення: виставковий зал Торгово-Промислової Палати України (Київ, Б. Житомирська 33)

Відкриття виставки 21 листопада в 11:00

Програма:

Офіційне відкриття об 11.00.

Прес-конференція  об 11.30.

VIP-Фуршет  о  12.00.

Запрошуємо Вас стежити за проведенням заходів  інтерактивної виставки на сайті Ізраїльського Культурного Центру: http://il4u.org.il/kiev

Контакти прес-служби Посольства Держави Ізраїль в Україні: (044) 586 15 28, 586 15 29