За його словами, його подальші дії «носитимуть юридичний характер».

Київ. 18 січня. УНІАН. Народний депутат України Олександр Дубінський (фракція «Слуга народу») заперечує свою причетність до втручання в американські вибори.

Про це він заявив на прес-конференції в агентстві УНІАН.

«12 січня я зробив публічну заяву щодо брехливих доносів Шабуніна та інших аферистів з приводу нібито мого зв'язку з паном Деркачем (народним депутатом України Андрієм Деркачем – Ред.). В черговий раз заявляю, що я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі у США, і ніколи не мав відношення до оприлюднення так званих плівок Порошенко-Байдена. І це всі чудово знають. Що стосується моїх подальших дій, то вони будуть відповідними і носитимуть юридичний характер», - заявив Дубінський.

Адвокат Дубінського Тетяна Костіна зазначила, що на сьогодні вже підготовлені і найближчим часом будуть подані до правоохоронних органів заяви про правопорушення ініціаторами «брехливих доносів» щодо народного депутата. Вона зауважила, що не буде наполягати на призначенні покарання, пов'язаного з реальним позбавленням волі. «Покарання має бути невідворотним і для виконавців, і для замовників», - додала вона.