Він наголошує на необхідності проведення засідання фракції щодо ситуації навколо застосування проти нього американських санкцій.

Київ. 18 січня. УНІАН. Народний депутат Олександр Дубінський не збирається виходити з фракції «Слуга народу» через запровадження проти нього американських санкцій, оскільки він не втручався у вибори США.

Про це він заявив на прес-конференції в агентстві УНІАН.

«Але якщо хтось прийме рішення про виключення мене з фракції, то після цього вона буде приречена», – додав Дубінський.

Він звернувся до фракції з цього питання з листом. «В ньому я написав наступне: у зв'язку з тим, що проти мене була здійснена брудна провокація з боку непорядних опонентів, що виконували брудне замовлення та написали проти мене донос в установи США, вимагаю від фракції термінового обговорення та отримання важливої інформації від мене особисто та здійснення дій по припиненню подібних провокацій та притягнення до відповідальності тих осіб, які це навмисно вчиняли. Я наполягав і наполягаю на невідкладному засіданні фракції, оскільки у ЗМІ та соцмережах нашими політичними опонентами ця ситуація використовуються як предмет шантажу президента України та парламентської більшості», – наголосив Дубінський.

На його думку, зволікання з проведенням позачергового засідання фракції для розгляду цього питання може призвести до вкрай негативних наслідків у вигляді дискредитації і президента, і парламентської фракції.

«На жаль, засідання фракції так і не відбулося. Є моменти, які я не можу зараз оголосити, але обов'язково озвучу на засіданні фракції», – повідомив нардеп.