«Ботулізм в Україні: як розпізнати заражену рибу»

12:30, 27.06.2017

27 червня о 12-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Ботулізм в Україні: як розпізнати заражену рибу». Через збільшення кількості випадків захворювання на ботулізм в Україні, виникла необхідність детального роз’яснення характеристик, яким має відповідати безпечна в’ялена та копчена рибна продукція. Експерти розкажуть, якою має бути якісна продукція та на що звертати увагу, купуючи рибу. Запрошені: директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарії Держпродспоживслужби Борис Кобаль, начальник Головного Управління  Держпродспоживслужби в м. Києві Олег Рубан, директор ТОВ «Тамако-Інвест» Ярослав Новицький, керівник Департаменту служби якості Fozzygroup Максим Барабуха, територіальний управляючий ТОВ «АТБ-маркет» Валерій Покотило  (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефон: 063 246 89 04.