Київська школа державного управління ім. Сергія Нижного представить унікальний в Україні проєкт – премію «Державник року».

12:00, 07.12.2021

7 грудня о 12-00 в УНІАН Київська школа державного управління ім. Сергія Нижного проведе пресконференцію щодо унікального в Україні проєкту – премії «Державник року». 

Студенти КШДУ ім. С. Нижного отримують знання і переймають досвід держуправління, спілкуючись із політиками, урядовцями, бізнесменами та представниками громадських організацій. Даний освітній проект має важливу стратегічну мету – сформувати професійну патріотичну проукраїнську політичну еліту в Україні.  Вручення премії «Державник року» від КШДУ ім. С. Нижного - це унікальна подія для нашої держави, яка покликана довести українцям, що у нас є приводи для гордості і люди, які зробили вагомий внесок у розвиток країни. На вручення першої премії запрошені найвідоміші українські політики, журналісти, експерти та представники громадянського суспільства.

Премія вручатиметься людям, які своєю працею заслужили, щоб країна дізналася про їх досягнення, що стали перемогами для всього народу.

Про ідею та мету проекту, про деталі першої премії та номінації, про дату та місце проведення, про те, хто має право отримати відзнаку та хто увійшов до складу журі розкажуть спікери заходу:

  • Вадим Денисенко, журналіст, колишній народний депутат України, представник КМУ в ВРУ, виконавчий директор Українського інституту Майбутнього;
  • Ростислав Смірнов, керівник Київської школи державного управління імені Сергія Нижного, політичний експерт;
  • Віктор Андрусів, Голова правління Київської школи державного управління імені Сергія Нижного, громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист;
  • Пьотр Кульпа, керівник міжнародного напрямку КШДУ ім. С. Нижного, юрист, викладач, колишній член уряду Польщі, заступник державного секретаря Польщі з більш ніж 10-річним досвідом аудиту. Магістр ділового адміністрування

Місце проведення: вул. Хрещатик, 4, конференц-зал.

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться о 12-00  7 грудня 2021 і буде доступна за посиланнями:

Сайт: https://www.unian.ua/static/press/live,

Youtube-канал УНІАН  https://youtu.be/Myi19rVWF-o

Питання для  спiкерiв можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа "Питання на прес-конференцію   7  грудня о 12-00")